Sökes: Kafé- och lokalbiträde till Frilagret

//Sökes: Kafé- och lokalbiträde till Frilagret

Sökes: Kafé- och lokalbiträde till Frilagret

Arbetsplatsbeskrivning

Frilagret är ett kulturhus i Göteborg. På Frilagret kan unga mellan 13–30 år förverkliga sina idéer och genomföra sina projekt, allt från en konsert till en utställning eller en samtalskväll. Frilagrets roll är att möjliggöra och stötta. Verksamheten utgår från ungas rätt till delaktighet i konst- och kulturlivet. I huset finns en stor lokal, blackbox, galleri, kreativt labb och kafé/reception. Kaféet ligger vid entrén till huset och är också den plats där vi välkomnar gäster. Kaféet ingår i verksamheten Frilagret och är därmed ett flexibelt och dynamiskt kafé i Frilagrets anda. Kaféet har en central funktion på Frilagret och du kommer att vara ett av verksamhetens ansikten utåt.

Frilagret ingår i Göteborgs Stads kulturförvaltning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig baristautbildning eller likvärdig bedömd erfarenhet. Du ska ha kassavana samt god erfarenhet och kännedom om att arbeta på ett kafé. Det är fördelaktigt om du tidigare jobbat som värd under event då vi vill att du ska kunna hjälpa eller vägleda Frilagrets besökare. Arbetet och verksamheten kräver att du som person har stor förmåga att ta initiativ, är lyhörd och ansvarstagande. Du är självständig, uppskattar ett flexibelt arbetssätt och tillåter att arbetsformen skapas efter hand.

Du ser det som en självklarhet att behandla människor lika och med respekt. Det är även viktigt att du trivs med att samverka med såväl arbetsgrupp som unga besökare och arrangörer. Vi ser gärna att du har ett intresse för delaktighet och medbestämmande.

Då flera av våra besökare inte pratar svenska utgår vi ifrån att du har goda kunskaper i engelska och gärna något mer språk.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att bidra till en bättre spegling av befolkningsstrukturen i Göteborg och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är en plus för oss att du har kunskap om ekologisk och vegansk matberedning, bakning samt klimatsmart hushållning och du ska även ha erfarenhet av livsmedelshantering. Även att du har kunskap om ljudteknik eller en bakgrund i att arrangera ett event.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Timanställning
Omfattning: Behovsanställning/ Extra arbete
Arbetstid: Schemalagd arbetstid, dag- och kvällstid samt helger.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast 2022-08-08
Du kan söka detta jobb genom att maila CV och personligt brev till: Lindi.ladron.de.guevara@kultur.goteborg.se

Lön

Löneform: Timlön

Kontakt

Kafeföreståndare
Lindi Ladron de Guevara
Lindi.ladron.de.guevara@kultur.goteborg.se
031-368-77 65

Enhetschef
Paula Wahlbom
paula.wahlbom@kultur.goteborg.se
031 – 368 34 14

2022-06-23T09:14:24+00:00