Säg hej till vår ambassadör Mahan!

//Säg hej till vår ambassadör Mahan!

Lär känna våra ambassadörer Lina, Mahan och Dona. Nu är det Mahan Zirdehis (20 år) tur!

Vad gör du på Frilagret?

– Jag är ambassadör tillsammans med Dona och Lina, och vi är på äventyr för att berätta för just dig om att Frilagret finns för din skull! Vare sig du vill hänga, delta eller skapa något eget så kom och ta del av Frilagret då det är till för alla!

Varför sökte du dig hit?

– Jag har alltid haft en passion för kultur och velat vara med och hjälpa till på alla möjliga sätt jag kan och då såg jag detta som en möjlighet. Även att jag försöker bli kulturprojektledare och detta känns som en bra framtida erfarenhet.

Vilken samhällsfråga är viktigast för dig?

– Att folket ska integreras mer för jag tror att vi växer starkare då. Och även så lite normer som möjligt (god dang it, ba låt människor leva som de vill).

Har du någon hemlig talang?

– Hemlig talang… vet ej om den är hemlig men jag dansar.

Är du nyfiken på vad ambassadörerna gör? Klicka då här för att läsa mer!

2018-11-21T08:56:31+00:00