Möt våra ambassadörer!

//Möt våra ambassadörer!

Ambassadörerna är vårt öra utåt. Det är de som bygger broar mellan dig och Frilagret.

Ambassadörerna besöker bland annat verksamheter där ungdomssatsningar görs, skolor och pratar med besökare i våra lokaler. Varje år anställer vi nya ambassadörer.

Kontakta gärna våra ambassadörer om du vill besöka Frilagret för en rundvisning eller workshop. De kan också komma till dig, din förening, skola eller grupp och berätta om Frilagret.

Kontakta dem via mejl eller telefon: 0762-51 78 13 & 0761-15 90 52.

Saga

saga.munthe@kultur.goteborg.se

Vad är det första du skulle göra om alla människor försvann för en dag?
– Först skulle jag gråta, haha. Sen skulle jag nog springa in i mataffären och ta så mycket jag kunde! Efter det skulle jag sätta mig på något ställe mitt i stan och äta och sjunga jättehögt! Sådant kan man inte göra annars.

Vad är dina tre största kulturintressen?
– Teater, måleri och musik. Sen har jag även stor kärlek för tv-spel och andra nörderier.

Varför sökte du uppdraget som ambassadör?
– Jag vill ena Göteborgs alla ungdomar och göra det till en plats för alla! Jag tycker att Göteborg ska vara en stad fylld av kultur och gemenskap där alla känner sig välkomna och kan luta sig mot varandra. Min förhoppning är att ni som besöker Frilagret ska få både minnen och vänner för livet här. Dessutom vill jag skapa, hitta på roliga saker och lära känna er besökare och arrangörer!

Ese

ese.ejodame@kultur.goteborg.se

Vad står högst på din bucketlist?
– Att resa till Jamaica med hela familjen.

Vad är dina tre största kulturintressen?
– Konst, film och musik.

Varför sökte du uppdraget som ambassadör?
– Frilagret har alltid känts som ett andra hem för mig. Jag spenderade väldigt mycket tid här när jag var yngre. Jag kände mig alltid välkommen och nu vill jag ge tillbaka den kärleken och det kreativa utrymmet till andra unga.

Axel

axel.scherlin@kultur.goteborg.se

Vad är det coolaste instrumentet enligt dig?
– Coolaste instrumentet? “Factory fan bass”. Jag hade flera svar men konceptet av att spela med en fläkt är alldeles för coolt. Det låter bra också!

Vad är dina tre största kulturintressen?
– Musik, teater och hantverk.

Varför sökte du rollen som ambassadör?
– I tidig ålder bestämde jag mig för att jag ville jobba i kulturbranschen. Så när rollen som ambassadör dök upp så visste jag att detta var en fantastisk chans att lära känna nytt folk, skapa något värdefullt för andra samt lära mig massa nya saker. Och självklart för att det lät kul också!

2021-12-06T12:10:47+00:00