Månadens arrangör: Mary Kibirige

//Månadens arrangör: Mary Kibirige

Månadens arrangör är Mary Kibirige som är grundaren av Leadit. Leadit är en kreativ plattform med fokus på att inspirera människor till att praktiskt vilja vara skillnaden i det samhälle vi lever i. 25 april arrangerade Mary en inspirationskväll med temat Älska din nästa.

Genom att sammanföra mingel, musik, tilltugg och inspirerande talare och aktivt samtala om viktiga värderingar samt vad det innebär att älska sin nästa i den värld en befinner sig så lyckades Leadit skapa ett eftertänksamt och spännande event som berörde viktiga frågor på ett avslappnat sätt.

Varför arrangerade du en inspirationskväll?
− Anledning till varför detta event genomfördes var på grund av det nutida samhällskaos som jag vill vara med och förändra till det bättre. Jag tror på att vi måste ta tillbaka viktiga värderingar som exempelvis älska sin nästa, vara omtänksam, generös, genuin, barmhärtig, tålmodig, mild, kärleksfull, glad osv. Detta är bara några få värderingar som jag genom Leadit vill ta tillbaka på ett fräscht, nytänkande och inspirerande sätt.

Varför valde du att vara på Frilagret?
− Jag valde att förlägga arrangemanget på Frilagret för att det är ett centralt och häftigt ställe som hjälper och stöttar unga, drivna sociala entreprenörer som jag och där man inte heller har en möjlighet att hyra något väldigt dyr lokal. Älskar Frilagrets generositet och tillgänglighet.

Vad skulle du ge för tips till en person som aldrig har arrangerat något innan?
− Mitt tips skulle nog vara att våga testa trots om du aldrig gjort något förut. Detta var mitt första egna event som jag lyckades genomföra med mycket hjälp av fina goda vänner. Så våga, testa och ta hjälp av människor av din närhet. Våga fråga och be om hjälp för vi behöver varandra! Ett samhälle är till för att vi ska kunna stå upp för varandra och finnas där för varandra!

Mer information om Leadit

2018-09-27T11:10:56+00:00