Lär känna Frilagrets ambassadörer!

//Lär känna Frilagrets ambassadörer!

Lär känna våra ambassadörer Lina, Mahan och Dona. Först ut är Lina Lundberg, 26 år.

Vad gör du på Frilagret?

– Jag är ambassadör tillsammans med mitt gang, Dona och Mahan! Vi jobbar främst med att nå ut till unga och berätta om Frilagrets roll i kultur-Göteborg.

Varför sökte du dig hit?

– Jag tror att vi tillsammans förändrar världen med små influenser i taget. Om vi som ambassadörer kan peppa, inspirera och motivera EN person till att våga arrangera, vilja gå på workshop eller hänga på Frilagret, så har vi påverkat hens liv positivt. Som ringar på vatten tror jag sådan energi sprider sig. Alla har rätt att konsumera kultur, utöva kultur och delta i kultur. Och därför sökte jag mig till Frilagret.

Vilken samhällsfråga är viktigast för dig?

– Jämställdhet! Vi alla har lika rätt att synas, att få ta plats, att få vara de vi vill vara och bli accepterade för det.

Har du någon hemlig talang?

– Jag kan lägga vänsterbenet bakom nacken – högerbenet går men det krävs liiiite mer ansträngning!

Är du nyfiken på vad ambassadörerna gör? Klicka då här för att läsa mer!

2018-11-19T09:47:24+00:00