Lediga jobb

//Lediga jobb
Lediga jobb2019-06-18T12:12:43+00:00

Frilagret söker ambassadörer!

Är du kulturintresserad, 18-30 år och har lätt för prata med nya människor? Då kan det här vara jobbet för dig. Vi söker tre personer som ska vara ansiktet utåt för Frilagret. Arbetet som ambassadör innebär att du är en del av vår verksamhets viktigaste externa kanal.

Arbetsuppgifter

Som Frilagrets representant utåt kommer du bland annat besöka skolor, events och andra platser där unga finns. Att ha förmågan att både prata och lyssna är centralt i rollen då jobbet innebär att berätta om vår verksamhet och samtidigt eftersöka behov. Alltså både sprida ordet och komma tillbaka med feedback till Frilagret. Vi värnar mångfald och vill spegla stadens alla medborgare. Det är extra bra om du kan flera språk. Vi söker personer inom Frilagrets målgrupp men eftersom mycket av jobbet är på dagtid så behöver du ha gått ut gymnasiet.

Ansökan

Du ansöker genom att spela in en film på max tre minuter där du tar på dig rollen som ambassadör och gör en pitch för Frilagret. Filmen lägger du upp på Youtube eller Vimeo och länkar till oss via ansökningsformuläret nedan. Där kan du även läsa hur du begränsar visningen så filmen inte blir publik.

Vi kommer välja ut ca 16 personer som bjuds in till en workshop i grupp den 14 augusti kl. 15. Om du blir en av dem kommer vi även be dig att skicka in till CV.

Du hittar ansökningsformuläret här (öppnas i ny flik).

Omfattning: Timavlönad, ca 30%

Tillträde: Andra veckan i augusti till senast midsommar 2020

Sista ansökningsdag: 2019-08-01

Praktik

Dessvärre har vi ingen möjlighet att ta emot praktikansökningar just nu på grund av personalförändringar. Men håll utkik här så skriver vi när vi har möjlighet att ta emot praktik igen!