Lediga jobb

//Lediga jobb
Lediga jobb2018-08-17T08:45:02+00:00

Ansökan har gått ut!

Sista sökdatum var 16/8.

Frilagret söker tre ambassadörer!

Arbetsplatsbeskrivning

Frilagret är ett kulturhus för ung kultur i Göteborg. På Frilagret kan unga mellan 13–30 år förverkliga sina idéer och genomföra sina projekt, allt från en konsert till en utställning eller en samtalskväll. Frilagrets roll är att möjliggöra och stötta. I princip allt som sker i huset sker på förslag, initiativ och önskemål från unga. Genom att erbjuda ett professionellt sammanhang och att arbeta utifrån ungas egna initiativ, förutsättningar och erfarenheter vill vi skapa möjligheter för alla unga med ett intresse för kultur, att arrangera, skapa eller bara mötas. Verksamheten utgår från ungas rätt till delaktighet i konst- och kulturlivet. Frilagret arbetar ständigt för att säkerställa ungas inflytande i stadens kulturliv och för att vidareutveckla strukturerna för ungas medbestämmande. Frilagret ingår i Göteborgs Stads kulturförvaltning.

Vi söker nu tre entusiastiska personer som vill jobba som ambassadörer för Frilagret!

Arbetsbeskrivning

Din roll som ambassadör blir att koppla samman unga människor i staden med Frilagret och hjälpa oss att se till att det som händer i huset speglar vad unga vill göra och är intresserade av.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• att sprida information om Frilagret på platser där unga rör sig
• att uppmuntra initiativ och idéer och bidra till att förfrågningar kommer in till Frilagret
• att omvärldsbevaka och säkerställa att Frilagret håller sig ajour med målgruppen
• att nätverka och på andra sätt promota Frilagret
• att arbeta med kartläggning av Frilagrets besökare och initiativtagare

Kvalifikationer

Vi söker dig som är mellan 18–30 år. Du är intresserad av kultur i olika former och är gärna själv utövare. Flerspråkighet är önskvärt och erfarenhet av arbete i interkulturell miljö samt arbete med kulturarrangemang är meriterande. Vi ser gärna att du har ett intresse för frågor kring delaktighet och medbestämmande. Du bör ha viss vana av att arbeta med sociala medier. Det är bra om du har ett stort kontaktnät med engagerade människor där du kan sprida information om Frilagret.

Arbetet kräver att du som person har stor förmåga att ta egna initiativ, att du är lyhörd och ansvarsfull. Du har stor social kompetens, är kreativ och brinner för att inspirera och entusiasmera andra. Du behöver kunna prata inför både stora och små grupper. Du har analytisk förmåga och ett stort mått av självständighet men trivs även med att jobba i grupp. Engelska är ett krav. Arbetstiderna varierar och tjänsterna kan innebära arbetstider på dagtid så väl som kvällstid samt på helger.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2018-09-03
En månadsavlönad tjänst om 80% i 5 månader, därefter ca 40%.
Två timavlönade tjänster om ca 40%.
Tidsbegränsad till: 2019-08-31

Ansökan

Ansök senast: 2018-08-16

Välkommen att söka genom att klicka in på den här länken!

Arbetstid

Schema

Kontaktpersoner

Emma Brattgård
Enhetschef
031-368 34 80

Ellis Holmberg
Programläggare
031-368 34 90

Facklig företrädare
Johan Westergren
SACO
031-368 34 88

Övrigt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet som berikar vår verksamhet. Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att bidra till en bättre spegling av befolkningsstrukturen i Göteborg.

Om arbetsplatsen

Kulturförvaltningen verkar för ett brett konst- och kulturliv för alla att delta i. Vi arbetar för en hållbar och öppen stad som sätter kulturen och konsten i centrum.
Kulturförvaltningen har cirka 400 anställda som verkar inom tre huvudsakliga sektorer: Bibliotek, Museer, och Fri konst och kultur.

Praktik

Söker du praktikplats kan du skicka din ansökan till vår enhetschef Emma Brattgård. Skriv vad det är för slags praktik du vill göra och vilken tidsperiod du vill göra den. Mejla ansökan till emma.brattgard@kultur.goteborg.se.