Lediga jobb

//Lediga jobb
Lediga jobb 2017-12-01T11:40:23+00:00

Nu söker vi husvärdar till Frilagret!

På Frilagret genomför unga personer mellan 13 – 30 år sina egna event, allt från konserter till utställningar. Som husvärd finns du på plats inför, under och efter event. Du hjälper arrangören till rätta i lokalen, du hjälper till vid iordningställande inför, och med återställningen efter event. Som husvärd kan du även bli placerad i vår receptionsdisk där du välkomnar besökare och hjälper dem till rätta.

Arbetsbeskrivning

Din roll som husvärd är att vara Frilagrets ansikte utåt. Arbetsuppgifterna varierar utifrån om du jobbar i receptionen eller under ett event och utifrån vilken typ av event det är. Vid event kan det t.ex. handla om att ställa fram stolar för en föreläsning, bygga gradäng för en teaterföreställning, ställa i ordning lokalen efter event, och i övrigt att hela tiden ha en överblick och göra det som behövs i stunden.

Till Frilagret är alla välkomna som de är, vi gör självklart inte någon skillnad på folk på grund av kön, etnisk tillhörighet, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, religion eller funktionsvariationer, i detta har du som husvärd en viktig roll.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet av att arbeta med kulturarrangemang är meriterande. Erfarenhet av ljud- och ljusteknik är ett plus, men inget måste. Du behöver kunna prata svenska, engelska och kan du även ett utomeuropeiskt språk är det toppen.

Som person har du lätt för att ta egna initiativ, du är lyhörd och ansvarsfull. Du har stor social kompetens och gillar människor, du är kreativ och har inga problem med att hugga i när det behövs. Du har ett stort mått av självständighet men trivs även med jobba i grupp.

Arbetstiderna varierar och tjänsten kan innebära arbetstider på dagtid så väl som kvällstid samt på helger.

Omfattning

Timavlönad, vid behov/varierande. Kvälls- och dagtid, även helg.

Ansökan

Ansök senast 2017-12-13.

Skicka in personligt brev och CV till emma.brattgard@kultur.goteborg.se

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet.

Praktik

Söker du praktikplats kan du skicka din ansökan till vår enhetschef Emma Brattgård. Skriv vad det är för slags praktik du vill göra och vilken tidsperiod du vill göra den. Mejla ansökan till emma.brattgard@kultur.goteborg.se.