Workshop och teater med Loud Grrrl

/Workshop och teater med Loud Grrrl
apr 16

Datum: 16 april 2019

Tid: 10:00 - 12:00

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Teater & scenkonst Teater & scenkonst
  • Workshop Workshop

Workshop och teater!

Loud Grrrl har den stora äran att annonsera att “Säg det – Sen gör det” gästar oss med sin föreställning och workshop i april!

Anmälning

Föreställningen och workshopen är gratis och öppen för alla, dock finns det begränsat antal platser så anmäl dig till: loudgrrrl.095@abf.se

Om projektet

Vi har länge beskrivit människor som känner mycket känslor – som är utåtagerande och pendlande i känslostämning – för sjuka, galna och instabila. Men vad är mest sjukt egentligen? Att känna det som känns eller att inte känna alls? Att vara mottaglig eller att vara avstängd?

Säg det – Sen gör det är ett folkbildande kulturprojekt med fokus på känslouttryck genom kreativitet. Projektet vill utmana känslonormer och uppmuntra till ett större känsloutrymme runt omkring oss. I skolan, på arbetsplatsen, i föreningen, i umgängeskretsen.

Genom kreativt skapande och utforskade vill projektet vända myten om att känslor är ett tecken på svaghet och uppmuntrar istället förmågan till att kunna göra något vackert och användbart med dem.

Workshop: Trassel

En workshop som utmanar deltagarna att utforska känslor både fysiskt och visuellt. Hur rör sig oro? Vilken färg har depression? Hur låter ångest? Vi jobbar i två timmar med att visualisera känslor och att våga prata om det som är svårt.

Vi jobbar i grupp och går igenom våra grundkänslor, workshopen är sluten och eventuell anmälan görs via arrangören.

Mer om Säg det – Sen gör det hittar du på deras hemsida, Facebook och Instagram!

Håll dig uppdaterad via eventet på Facebook (öppnas i ny flik)!

2019-04-09T07:26:38+00:00