Workshop med Konfliktkompassen

/Workshop med Konfliktkompassen
Okt 25

Datum: 25 oktober 2017

Tid: 17:30 - 20:00

Inträde: 50 kr

Kategori:

  • Samhälle & debatt Samhälle & debatt
  • Workshop Workshop

Vem är du i en konflikt?

När vi går igång känslomässigt så kommunicerar vi mindre tydligt. VAD och HUR vi säger saker är många gånger viktigare än vad vi tror. För många av oss utspelar sig konflikter utan att vi tänker efter på hur vi hanterar dom. Detta kan leda till att vi ångrar oss och önskar att vi hade agerat annorlunda. Genom att utforska vårt egna beteende i konflikter får vi mer kontroll i kommande situationer.

Under den här öppna workshopen kommer vi utforska vårt konfliktbeteende och utmana våra tankesätt för att i framtiden förbättra chanserna att inte hamna i låsta och/eller destruktiva konflikter. Ju mer vi övar desto bättre rustade blir vi för kommande konflikter, så kom och våga öva med oss i en trygg miljö!Vi kommer jobba med övningar där vi tillsammans vrider och vänder på tolkningar och sätt en kan uttrycka sig på. Förhoppningsvis får du nya tankar om hur du kan ta itu med konflikter nästa gång dom dyker upp!

Ta med dig någon du tycker om eller kom själv!

Anmälan: sker genom att swisha 50kr till 1235577804 eller betala in till bankgiro 5052-1186. Du kan också skicka ett mail med ditt namn till kontakt@konfliktkompassen.se och betala på plats.

Håll dig uppdaterad via eventet på facebook (öppnas i ny flik)!

Välkommen!
//Konfliktkompassen

2017-10-27T08:46:22+00:00