West Pride: Tre klubbar jag inte får vara med i

/West Pride: Tre klubbar jag inte får vara med i
sep 29

Datum: 29 september 2021

Tid: 16:00 - 16:45

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Teater & scenkonst Teater & scenkonst

West Pride: Tre klubbar jag inte får vara med i

I samband med West Pride 2021 som pågår mellan den 27 september och 3 oktober spelas föreställningen Tre klubbar jag inte får vara med i på Frilagret.

En föreställning av, om och med Kristina Svensson

När jag för första gången blev kär i en tjej så reagerade jag med lättnad över att folk skulle förstå mitt utseende nu. Att det äntligen skulle bli linjärt och förståeligt. För tomboyen är ju lesbisk. Varför skulle hon annars vilja se ut sådär? Vilken man skulle vilja ha en sån kvinna?

Tre klubbar jag inte får vara med i är en föreställning om att försöka navigera heteronormens märkligheter bäst man kan med all frustration, frigörelse och förvirring som kommer med det. Om saker som att vara butch och gilla män, att misslyckas med projektet Kvinna och att vara nästan tillräckligt lesbisk för att känna sig hemma hos flatorna men inte riktigt. En monolog åt alla håll om att hamna mellan kategorierna och skapa sig ett utrymme där.

Med poesi, minnen, brandtal, reflektioner och dagboksanteckningar tar Kristina Svensson publiken rakt in i det personliga. Föreställningen är på svenska och engelska, hennes båda modersmål.

Kort sagt: en bisexuell käftsmäll som trotsar alla kategorier!

Praktisk information

Tid: Onsdag 29/9 16:00 och fredag 1/10 20:00
Speltid: 45 min

Förbokning gäller! För att boka en plats, mejla ditt namn och antal platser du vill boka till: paula.kristina.svensson@gmail.com

Här hittar du Facebookevenemanget.

Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörselhjälp.
Eventet är helt alkohol- och drogfritt.

Frilagret är en del av Göteborgs Stad, stadens verksamheter följer de lokala rekommendationer som gäller för Västra Götaland samt de allmänna föreskrifter som kommer från Folkhälsomyndigheten. Frilagret kommer att meddela om förändringar gällande våra evenemang.

2021-09-27T08:25:31+00:00