INSTÄLLT! Vegansk brunch

/INSTÄLLT! Vegansk brunch
okt 14

Datum: 14 oktober 2018

Tid: 11:00 - 14:00

Inträde: Brunch:125 kr

Kategori:

  • Workshop Workshop

Kära vänner, en liten uppdatering om brunchen! ♥ 

Vi måste tyvärr ställa in den veganska brunchen på grund av överbelastning i kaféet. Det kommer serveras en frukosttallrik med fralla, yoghurt med müsli, frukt och kaffe/te för 50 kr.

Vårt största mål är att kunna ge er alla en fin och god brunch, och det går tyvärr inte just nu. Vi jobbar så fort vi kan, men maten tar slut tidigt. Därför behöver vi göra om konceptet för brunchen, så att ni kan njuta av en vegansk och fin brunch i framtiden.

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt till er som drabbats av en tom brunch. Det gör oss så ledsna! Det viktigaste för oss är att ni ska trivas!

Vi återkommer med mer information framöver.
Kramar från Frilagret och kaféföreståndare Lindi!

 

För 125 kronor får du småkakor, bullar, vegansk korv, vegansk äggröra, havregurt med müsli, ugnsbakad potatis, sallad, nybakat bröd och en mängd goda röror/pålägg som rödbetshummus, ärtpesto och fröpastej, kaffe/te och juice.

Varmt välkomna till oss och vår underbara brunch! 😀 Passa på att besöka www.frilagret.se för att se september månads arrangemang!

Vår brunch är poppis och vi är så glada att ni vill komma till oss. Det betyder att brunchen ibland kan ta slut fort, men vi jobbar för att fylla på. Prata med oss om du har några funderingar!

———————————————————————————-

Om brunchens värdegrund
1. Använda, inte slänga!
2. Miljövänliga produkter

Frilagrets kafé är måna om att ni ska få den bästa upplevelsen av vår brunch. Vi har ett stort fokus på att inte belasta miljön, då vi dels har vegansk mat men också genom att inte slänga våra ingredienser, utan istället använda allt vi lagar. Ett annat fokus är att använda ekologiska och lokala produkter, alltifrån påsar till mat.

Säg gärna om du kommer vi vårt evenemang på Facebook: https://www.facebook.com/events/931161163758294/

Varmt välkomna!
//Kafépersonalen på Frilagret

2018-10-03T11:11:50+00:00