Digitalt: Vårstödkonsert för människor som känner sig otrygga i samhället!

/Digitalt: Vårstödkonsert för människor som känner sig otrygga i samhället!
maj 15

Datum: 15 maj 2021

Tid: 19:00 - 20:00

Inträde: Gratis

Övrigt: Livesänds från Frilagrets Facebooksida.

Kategori:

  • Musik Musik
  • Samhälle & samtal Samhälle & samtal

Digitalt event: Vårstödkonsert för människor som känner sig otrygga i samhället!

Vänner på jorden, den 15 maj kl. 19 kommer vi att sända en inspelning av vårt evenemang. Vi vill erbjuda en kväll för människor som känner sig otrygga i samhället och att vi vill gärna visa något som alla ska känna sig trygga att få se på något som vi har anordnat under pandemin.

Evenemanget kommer att sändas den 15 maj kl. 19 på Frilagrets Facebooksida.

I detta evenemang kommer artister inom musik och dans att vara med och framträda för att stötta varenda människa som mår dåligt under pandemin och otryggheten.

Artisterna är

Avesta Markman
Exite
Burning Birds
Per Hellman
Hassna

Tillsammans bjuder vi på musik och dans och ställer frågor om hur vi kan göra för att alla ska må bra igen och vad som kommer att hända efter pandemin.

Välkomna!
//Avesta Markman

Intervju med Avesta

Vad betyder ditt event för dig?

– Evenemang för mig betyder möten, att skapa något för alla människor som har funktionsvariation, psykisk ohälsa och även personer som har blivit utsatta inom mobbning, kränkning och trakasseri. Vi vill visa samhället att det finns något som kan få varenda människa att känna sig välkommen och må bra. Det är ett musikevenemang för alla åldrar. Jag har anordnat mer än 10 evenemang tidigare på olika platser i Göteborg. Det är viktigt att arrangera konsert mitt under pandemin så att det händer roliga saker även i den här svåra tiden.

Vad skulle du ge för tips till någon som själv vill arrangera något?

– Våga anordna något som funkar för alla, där folk kan träffas och mötas. Ju mer man vågar anordna dessa event desto bättre får vi ett bra samhälle där vi kan minska diskriminering. Våga synas och vara social och tänk på att alla duger.

2021-03-30T07:05:08+00:00