Utställning: Småaktigt av Clara Forsberg

/Utställning: Småaktigt av Clara Forsberg
sep 20- okt 08

Datum: 20 september 2022 - 8 oktober 2022

Tid: Under Frilagrets öppettider.

Inträde: Gratis

Övrigt: I Frigalleri. Vernissage: Information kommer

Kategori:

  • Bild & konst Bild & konst

Småaktigt

Se utställningen Småaktigt av Clara Forsberg i Frigalleri!

Om utställningen

Jag lägger mycket vikt vid småsaker. Jag tänker för mycket och har lätt för att fastna i grejer. Små saker förstoras. Kepsar eller tändare, till och med en toarulle bär på historier och minnen som är viktiga att spara. Det är därför jag har gjort den här utställningen, så att alla små saker får synas och ta samma stora plats som dem gör i mitt huvud.

Om Clara Forsberg

Jag är en keramiker som för ett år sedan tog examen från HDK-Valand. Sen två månader tillbaka bor jag i Stockholm och så fort jag får tid bygger jag skulpturer i lera även här. Jag brukar säga att jag hämtar inspiration från min vardag och mitt liv. Fast kanske har jag bara dålig fantasi för nästan allt jag bygger är avbildningar av saker jag har runtomkring mig. Oavsett vilket är keramik det roligaste jag vet.

Här hittar du Claras Instagram!

Här hittar du eventet på Facebook!

Utställningen går att besöka i Frigalleri under Frilagrets ordinarie öppettider. Evenemanget arrangeras av Clara Forsberg i samarbete med Frilagret som är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år.

Välkommen!

Praktisk information

Frilagret är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år.

Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörslinga.

Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

Du kan komma att filmas på Frilagrets arrangemang

Frilagret vill alltid att fler ska komma på våra arrangemang men även inspireras till att arrangera själva. Därför filmar vi ofta vår verksamhet och publicerar det som innehåll på sociala medier i olika former.

Det kan hända att du som besöker Frilagret syns i dessa publiceringar. Vill du inte det så prata med Frilagrets personal på plats. Syns du på våra sociala medier men vill bli borttagen kontakta Frilagret på e-postadressen frilagret@kultur.goteborg.se

2022-09-05T08:40:19+00:00