Utställning: ROBOMANIA av Rasmus Sjöström

/Utställning: ROBOMANIA av Rasmus Sjöström
okt 11- okt 29

Datum: 11 oktober 2022 - 29 oktober 2022

Tid: Under Frilagrets öppettider.

Inträde: Gratis

Övrigt: I Frigalleri. Vernissage: Information kommer

Kategori:

  • Bild & konst Bild & konst

ROBOMANIA

Se utställningen ROBOMANIA av Rasmus Sjöström i Frigalleri!

Om utställningen

ROBOMANIA är det ord jag skulle använda för att beskriva den stilen av bilder jag skapar som jag valt att visa på denna utställning. Med de aggressiva och starka färgerna samt de underliga och “sarkastiska” motiven har jag försökt skildra någon slags underliggande våld och fysikalitet.

Om Rasmus Sjöström

Konstnären är Rasmus Sjöström. Nittonårig göteborgare som ritat sedan ung ålder, och fastnat för den visuella konsten. Hoppas mycket på en framtid inom den illustrativa branschen under konstnärsnamnet RakiTheRobotGuy.

Här hittar du Rasmus Instagram!

Här hittar du eventet på Facebook!

Utställningen går att besöka i Frigalleri under Frilagrets ordinarie öppettider. Evenemanget arrangeras av Rasmus Sjöström i samarbete med Frilagret som är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år.

Välkommen!

Praktisk information

Frilagret är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år.

Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörslinga.

Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

Du kan komma att filmas på Frilagrets arrangemang

Frilagret vill alltid att fler ska komma på våra arrangemang men även inspireras till att arrangera själva. Därför filmar vi ofta vår verksamhet och publicerar det som innehåll på sociala medier i olika former.

Det kan hända att du som besöker Frilagret syns i dessa publiceringar. Vill du inte det så prata med Frilagrets personal på plats. Syns du på våra sociala medier men vill bli borttagen kontakta Frilagret på e-postadressen frilagret@kultur.goteborg.se

2022-10-17T08:48:23+00:00