Utställning: Regrowth

/Utställning: Regrowth
sep 16- sep 25

Datum: 16 september 2020 - 25 september 2020

Tid: Öppet enligt ordinarie öppettider.

Inträde: Gratis

Övrigt: I Frilagrets FriGalleri

Kategori:

  • Bild & konst Bild & konst

Regrowth av Emrik Lindström

Vem är Emrik?

– Emrik Lindström är 14-år, född och uppvuxen i Göteborg. Sedan han var liten har han alltid varit intresserad av att skapa och utrycka sig genom musik, färg och form. Hans far är från Göteborg medan hans mamma är från Japan, och mycket av hans inspirationer kommer från just japansk traditionell konst. Han omvandlar inspirationen till tavlor som är reflekterande. Det stillsamma lugnet, den dolda energin och de rena formerna blandas i en mystisk harmoni.

Hans måleri visar Emriks universum som finns i hans själ. Betraktaren kan få en glimt av hans universum genom att följa hans penseldrag. Han välkomnar alla till att ha en tyst konversation med hans verk. Välkommen till hans tavlor. Välkommen till Regrowth.

Vad vill du säga med din konst?

– I denna utställningen vill jag visa upp hur fin naturen är och att det är väldigt viktigt att bevara den. Jag vill visa upp lugnet i naturen men också den mer dramatiska kraften med naturen. Kraften som gör att växter växer, hur vattnet rör sig, helt enkelt de fantastiska sakerna i naturen och hylla dom. Och i samband försöka rädda det. Jag tänker donera en procentandel av vinsten jag kanske kommer få, beroende på om jag säljer. Pengarna kommer gå till WWF.

Jag vill inte berätta om en dystopi hur naturen kan se ut. Jag vill visa till folk hur fantastisk naturen är och att det faktiskt finns en bra framtid om vi bara jobbar ihop. Jag vill helt enkelt ge hopp och syfte till varför vi ska rädda naturen.

Varför vill du ställa ut på Frilagret?

– Jag vill ställa ut på frilagret eftersom det känns som en seriös och bra organisation som jag gillar. Detta kan också öppna upp flera dörrar till att ställa ut fler gånger.

Vad har du för framtidsdrömmar?

– Jag vill absolut fortsätta med konst. Min dröm är att bli konstnär och fullt försörja mig med det. Men just nu känner jag att det bara är en dröm. Jag siktar på att bli designer eller marknadsförare eller en kombination på det. Men konst kommer absolut vara en hobby livet ut.

Välkommen!
//Emrik Lindström

2020-02-06T09:06:26+00:00