Utställning: Om vi minns av Claudia Aïcha

/Utställning: Om vi minns av Claudia Aïcha
okt 24- Nov 10

Datum: 24 oktober 2023 - 10 november 2023

Tid: Under Frilagrets öppettider. Vernissage: 24 oktober kl. 17–19

Inträde: Gratis

Övrigt: I Frigalleri

Kategori:

  • Bild & konst Bild & konst
  • Design & hantverk Design & hantverk

Se utställningen Om vi minns av Claudia Aïcha i Frigalleri!

Vernissage: 24 oktober kl. 17–19.

Om utställningen

I utställningen Om vi minns blandas ett flertal medium för att tillsammans kunna träffa dig rakt i magen. Om konstnärens senaste utställning Tillvaron var en varm och blommig upplevelse, så svider denna som skrubbsår och sömnlösa nätter. Om vi minns bjuder in dig till konstnärens innersta, där vår gemensamma mänsklighet glimrar och blottas.

Om Claudia Aïcha

Claudia Aïcha är en queer multikonstnär uppvuxen i en förort på landet. Hens konst är en blandning av känslor och upplevelser, mjuka drömmar och smärtsamma scenarion. Konsten blir i vissa fall en dokumentation av samtiden och i andra ett känsloutlopp. Medium varierar; poesi, film, skulpturer, analogt fotografi, musik, djuptryck och mer därtill.

Här hittar du Claudias Instagram!

Utställningen går att besöka i Frigalleri under Frilagrets ordinarie öppettider. Evenemanget arrangeras av Claudia Aïcha i samarbete med Frilagret som är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år.

Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

Praktisk information

Frilagret är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år.

Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörslinga.

Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

Du kan komma att filmas på Frilagrets arrangemang

Frilagret vill alltid att fler ska komma på våra arrangemang men även inspireras till att arrangera själva. Därför filmar vi ofta vår verksamhet och publicerar det som innehåll på sociala medier i olika former.

Det kan hända att du som besöker Frilagret syns i dessa publiceringar. Vill du inte det så prata med Frilagrets personal på plats. Syns du på våra sociala medier men vill bli borttagen kontakta Frilagret på e-postadressen frilagret@kultur.goteborg.se

2023-08-16T11:08:51+00:00