Utställning: Hemsk One

/Utställning: Hemsk One
sep 01- sep 10

Datum: 1 september 2020 - 10 september 2020

Tid: Öppet enligt ordinarie öppettider.

Inträde: Gratis

Övrigt: I Frilagrets kafé

Kategori:

  • Bild & konst Bild & konst

Hemsk One av Hemsk

Vem är Hemsk?

– Jag är en kreativ person som älskat att måla & rita sedan barnsben. För ca 10-11 år sedan snurrade jag in på graffiti via nya vänner jag fick när jag bytte skola. Sedan dess har det varit fokus nummer 1 när det gäller skapandet. Motivationen är fortfarande hög och det är sjukt roligt. Senaste tiden har jag försökt kombinera influenser från graffitin till mer abstrakt konst vilken är väldigt givande, och också fritt. Det är det jag kommer fokusera på under denna utställning.

Vad vill du säga med din konst?

– Jag vill visa genomarbetade grejer, cleana och färgglada. Mycket former inspirerat av graffitin, men också annat. Dock är allt nog graffiti-influerat pga all tid man lägger på just det. Smittar lätt av sig helt enkelt.

Varför vill du ställa ut på frilagret?

– Dels för att det är väldigt roligt, min första utställning jag gjorde blev väldigt lyckad och sedan dess har jag vart sugen på en till! Också för att visa att jag utvecklats sedan dess och nu har ett mer genomgående tema. Det känns också som ett bra sätt att öppna upp nya möjligheter i mitt skapande. Att få ställa ut mer och sprida min konst.

Framtidsdrömmar i relation till ditt konstnärskap?

– Att kunna livnära sig på något kreativt, det kan vara allt från att göra väggmålningar, logotyper eller tavlor. En utställning känns som att gå åt rätt håll.

Välkommen!
//Hemsk

2020-02-03T09:04:53+00:00