Utställning: Everglow

/Utställning: Everglow
jan 08- jan 16

Datum: 8 januari 2020 - 16 januari 2020

Tid: Öppet enligt ordinarie öppettider.

Inträde: Gratis

Övrigt: I Frilagrets kafé

Kategori:

  • Bild & konst Bild & konst

Everglow av Linnea Kruslock

Vem är du?

– Jag är Linnea, född och uppvuxen i Göteborg och student vid Göteborgs Universitet. När inte skolan tar över hela mitt liv brukar jag ändå ägna mig åt det konstnärliga. Jag gillar att redigera både film och bilder, och hoppas kunna göra det vid sidan om min karriär i framtiden. Jag är väldigt intresserad av Historia, och älskar att blanda in gamla folksägner eller mytologi i det jag skapar.

Vad vill du säga med din konst?

– Jag vill väl mest visa på att det finns många typer av konstnärskap, även de som skiljer sig från det traditionella. Min konst är inte särskilt utmanande utan mer till för att beskåda och finna sig i. Jag själv älskar att klä upp mig och skapa alternativa versioner av både mig själv men också mitt universum, och det hoppas jag framstår genom mina bilder.

Varför vill du ställa ut på Frilagret?

– Har gjort det tidigare, och då fick jag fria tyglar till hur jag ville ha det. Lokalen är en känd plats i Göteborg med många besökare och en bred variation på besökare.

Vad har du för framtidsdrömmar?

– Jag kommer alltid fortsätta med konst, och jag kommer definitivt alltid vara stolt över mina verk och mina utställningar. Det är mycket jobb och en del mod som ligger bakom dem.

Utställningen hittar du i Frilagrets kafé. 

Här hittar du eventet på Facebook!

Välkommen!
//Linnea

 

2020-01-07T10:58:47+00:00