Utställning: Dimma av Aso Rusul Hussein

/Utställning: Dimma av Aso Rusul Hussein
Nov 22- Dec 10

Datum: 22 november 2022 - 10 december 2022

Tid: Under Frilagrets öppettider.

Inträde: Gratis

Övrigt: I Frilagrets kafé. Vernissage: Tisdag den 22/11 kl. 18.00–20.00.

Kategori:

  • Bild & konst Bild & konst

Dimma

Se utställningen Dimma av Aso Rusul Hussein i Frilagrets kafé!

Finissage

10 december 11.00-15.00

Om utställningen

Dimma; Spännande, gåtfullt, mystiskt, dyster men ändå vacker. Tavlorna kommer att representera känslan av dimmiga långa dagar. Det kan vara sorgligt att se på men du kan även känna en typ glädje, en känsla av tystnad och mystik. Fyllda med osagda meningar och undertryckta känslor.

Om Aso Rusul Hussein

Åttaårig flicka sitter längst fram i klassrummet och väntar på att läraren skall komma in så klassen kan lugna ner sig. Hon tar fram ett papper och en penna för att måla av en bild som hänger på dörren. Därefter har konst varit min väg till vila och lugna stunder, mitt sätt att fly från högljudda och stressiga pluggdagar. Är självlärd och gillar all typ av konst. Är 22 år, Pluggar offentlig förvaltning och målet är att blir advokat.

Här hittar du Asos Instagram!

Här hittar du eventet på Facebook!

Utställningen går att besöka i Frilagrets kafé under Frilagrets ordinarie öppettider. Evenemanget arrangeras av Aso Rusul Hussein i samarbete med Frilagret som är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år.

Välkommen!

Praktisk information

Frilagret är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år.

Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörslinga.

Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

Du kan komma att filmas på Frilagrets arrangemang

Frilagret vill alltid att fler ska komma på våra arrangemang men även inspireras till att arrangera själva. Därför filmar vi ofta vår verksamhet och publicerar det som innehåll på sociala medier i olika former.

Det kan hända att du som besöker Frilagret syns i dessa publiceringar. Vill du inte det så prata med Frilagrets personal på plats. Syns du på våra sociala medier men vill bli borttagen kontakta Frilagret på e-postadressen frilagret@kultur.goteborg.se

2022-12-06T14:56:52+00:00