Utställning: Björkarnas rike av Marley Sahlin

/Utställning: Björkarnas rike av Marley Sahlin
okt 03- okt 20

Datum: 3 oktober 2023 - 20 oktober 2023

Tid: Under Frilagrets öppettider. Vernissage: 3 oktober kl. 17–19

Inträde: Gratis

Övrigt: I Frilagrets kafé

Kategori:

  • Bild & konst Bild & konst
  • Design & hantverk Design & hantverk

Se utställningen Björkarnas rike av Marley Sahlin i Frilagrets kafé!

Vernissage: 3 oktober kl. 17–19.

Om utställningen

1963 gjorde min mormor en resa. Resan från norra Finland till södra Sverige. Min dröm var att få se platsen där hon växte upp, så jag bestämde mig för att resa dit på en släktträff juni 2022. Resan lärde mig en del om livet. Hur livet hade kunnat se ut om min mormor stannade kvar. Men också om hur livet på riktigt ser ut utan henne här.

Om Marley Sahlin

Marley Sahlin. (F.1998). Uppvuxen i Skene, Marks kommun. Studerat fotografi på Nordiska folkhögskolan och en termin på Biskops Arnö. Björkarnas rike är hennes första egna utställning som handlar om resan upp till Björkarnas toppar i norr för att komma närmare sin första bästa vän, mormor Annikki Sahlin (fd Koivuaho).

Här hittar du Marleys Instagram!

Utställningen går att besöka i Frilagrets kafé under Frilagrets ordinarie öppettider. Evenemanget arrangeras av Marley Sahlin i samarbete med Frilagret som är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år.

Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

Praktisk information

Frilagret är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år.

Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörslinga.

Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

Du kan komma att filmas på Frilagrets arrangemang

Frilagret vill alltid att fler ska komma på våra arrangemang men även inspireras till att arrangera själva. Därför filmar vi ofta vår verksamhet och publicerar det som innehåll på sociala medier i olika former.

Det kan hända att du som besöker Frilagret syns i dessa publiceringar. Vill du inte det så prata med Frilagrets personal på plats. Syns du på våra sociala medier men vill bli borttagen kontakta Frilagret på e-postadressen frilagret@kultur.goteborg.se

2023-08-07T14:25:27+00:00