Utställning: 19 dagar i Chile

/Utställning: 19 dagar i Chile
okt 02- okt 11

Datum: 2 oktober 2019 - 11 oktober 2019

Tid: Öppet enligt ordinarie öppettider.

Inträde: Gratis

Övrigt: I Frigalleri

Kategori:

  • Bild & konst Bild & konst

19 dagar i Chile av Ellinor Kärnestam

I min utställning kommer ni få följa med in i min bildvärld där jag berättar om min resa till Chile. Ni får möta människor jag träffat, som återvänt efter en strikt hållen diktatur i landet, och de som aldrig lämnade landet. På mitt egna sätt formar jag bilder som bygger på intryck och inspiration från resan till Chile våren 2019.

Vad vill du säga med din konst?

– I min utställning på Frilagret kommer ni få följa med in i min bildvärld där jag berättar om min resa till Chile. Ni får möta människor jag träffat, som återvänt efter en strikt hållen diktatur i landet, och de som aldrig lämnade landet. På mitt egna sätt formar jag bilder som bygger på intryck och inspiration från resan till Chile våren 2019.

Varför vill du ställa ut på Frilagret?

– Det känns väldigt kul, givande och inspirerande att få ställa ut i en öppen miljö i centrala Göteborg där många människor i olika sammanhang vistas dagligen. Det är en chans att få dela med mig av mina egna tankar och visioner till fler.

Vad har du framtidsdrömmar i relation till ditt konstnärskap?

– Jag har flera idéer och projekt jag skulle vilja färdigställa men också påbörja. Bland annat att ge ut en barnbok. Jag vill också jobba vidare med animerad film där jag tar större ansvar för projektet: regisserar själv och bygger kulisser själv. Och så skulle det vara väldigt inspirerande och spännande att få åka på konstresidence till Japan.

Utställningen hittar du i Frigalleri inne på Frilagret! 

Här hittar du eventet på Facebook (öppnas i ny flik)

Välkommen!
//Ellinor

2019-09-30T08:30:04+00:00