Tyck till om Frilagret!

/Tyck till om Frilagret!
feb 19- apr 15

Datum: 19 februari 2018 - 15 april 2018

Tid:

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Samhälle & debatt Samhälle & debatt

Vi söker dig som vill bli intervjuad och/eller fylla i vår enkät för att höra hur du vill att Frilagret utvecklas!

När Frilagret öppnade för lite mer än fem år sedan baserade vi verksamheten på en dialog som vi gjort med stadens unga. Våra ambassadörer hade samlat in vittnesmål från stadens alla håll; vad var det unga ville ha i sitt kulturhus? Nu, efter fem år vill vi stämma av läget och våra nuvarande ambassadörer Sümeyya, Sebastian och Tomás har påbörjat en ny dialog!

Bli intervjuad

För intervju söker vi nu dig som är mellan 13 – 30 år, bor i Göteborg och har besökt Frilagrets kafé och/eller varit på event på Frilagret, men inte själv har arrangerat något. Intervjun tar ca 25 min. Anmäl ditt intresse genom att maila oss!

Bli intervjuad – tidigare arrangör

Vi vill även intervjua dig som tidigare arrangerat på Frilagret. Anmäl gärna ditt intresse genom att maila oss!

Svara på vår enkät

Du kan säga din mening genom att svara på vår enkät. Det tar bara ett par minuter och ger dig möjlighet att påverka hur Frilagret ska bli. Enkäten är främst för dig som är mellan 13 – 30 år. Du hittar enkäten här (öppnas i ny flik). 

Har du en annan idé?

Självklart kan du även vara med och påverka på andra sätt. Har du en idé som du vill prata med oss om så sitter våra ambassadörer i Verkstan på fredagar, kom förbi och snacka!

Vi är väldigt tacksamma för din hjälp. Tillsammans kan vi göra Frilagret ännu bättre!

Stort tack!
//Frilagret

2018-04-02T08:46:26+00:00