Transammans fikaträff

/Transammans fikaträff
okt 12

Datum: 12 oktober 2022

Tid: 17:30 - 20:00

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Samhälle & samtal Samhälle & samtal

Fikaträff för transpersoner och närstående

Den 1 oktober är det äntligen dags för Transammans fikaträff där transpersoner, ickebinära, funderande, alla sorters närstående är välkomna.

Denna gång ser vi fram emot att vara i en av Frilagrets fina lokaler. För att veta ungefär hur många som kommer att komma får du gärna anmäla dig här på Facebook eller mejla till vast@transammans.se.

Många som kommer på våra träffar gör det för första gången, andra har vart med i flera år. Det finns inga förväntningar att en är på något visst sätt, det kan vara första dagen du funderar på om du är trans, du kan ha ett barn som osäkert på om det är trans eller ej, eller så kan du ha vart trans i över 20 år. Vi har medlemmar i alla åldrar som är i alla faser.

Så, kom och var en av de nervösa nya!

Hoppas vi ses!

Välkommen!

Praktisk information

Frilagret är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år.

Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörslinga.

Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

Du kan komma att filmas på Frilagrets arrangemang

Frilagret vill alltid att fler ska komma på våra arrangemang men även inspireras till att arrangera själva. Därför filmar vi ofta vår verksamhet och publicerar det som innehåll på sociala medier i olika former.

Det kan hända att du som besöker Frilagret syns i dessa publiceringar. Vill du inte det så prata med Frilagrets personal på plats. Syns du på våra sociala medier men vill bli borttagen kontakta Frilagret på e-postadressen frilagret@kultur.goteborg.se

2022-10-10T08:45:20+00:00