Täljkafé i Frilabbet

/Täljkafé i Frilabbet
okt 04

Datum: 4 oktober 2023

Tid: 18:00 - 20:00

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Design & hantverk Design & hantverk

Täljkafé i Frilabbet

Tälj tillsammans med andra i Frilabbet!

Om vädret tillåter täljer vi tillsammans utomhus. Kanske en utflyktssked eller något annat praktiskt att ha med sig på picknick eller utflykt?

Den första onsdagen i månaden anordnar Frilabbet Täljkafé. På plats finns workshopledare som handleder och inspirerar deltagarna. Smörknivar, smycken, krokar och andra praktiska eller roliga små saker tillverkas. Vi sitter i grupper eller halvmåne i stora salen framför scenen. Arbetsredskapen är framförallt täljkniv men vi jobbar även ibland med täljyxa och täljhäst.

På torsdagar är Frilabbet öppet och du har möjligheten att jobba vidare med det du gjorde på onsdagen. Workshopsledaren från onsdagen finns inte på plats för att hjälpa.

Läs mer om Frilabbet här!

Välkommen!

Praktisk information

Frilagret är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år.

Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörslinga.

Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

Du kan komma att filmas på Frilagrets arrangemang

Frilagret vill alltid att fler ska komma på våra arrangemang men även inspireras till att arrangera själva. Därför filmar vi ofta vår verksamhet och publicerar det som innehåll på sociala medier i olika former.

Det kan hända att du som besöker Frilagret syns i dessa publiceringar. Vill du inte det så prata med Frilagrets personal på plats. Syns du på våra sociala medier men vill bli borttagen kontakta Frilagret på e-postadressen frilagret@kultur.goteborg.se

2023-08-21T11:05:04+00:00