Ta plats! Workshop: Rita serier med Henri Gylander

/Ta plats! Workshop: Rita serier med Henri Gylander
Nov 22

Datum: 22 november 2022

Tid: 17:00 - 19:00

Inträde: Gratis

Övrigt: I Frilabbet

Kategori:

  • Bild & konst Bild & konst
  • Design & hantverk Design & hantverk
  • Litteratur & poesi Litteratur & poesi
  • Samhälle & samtal Samhälle & samtal

Ta plats! Workshop: Rita serier med Henri Gylander

Vill du prova på att rita egna serier? Eller vill du utvecklas i ditt serietecknande? Kom på workshop med serietecknaren Henri Gylander som jobbar för tidningar som KP och LasseMajas Detektivbyrå och har gett ut ett antal serieböcker. Tidigare har han även tecknat politisk satir till bl a Dagens ETC och Galago.

Alla deltagare i kvällens serieteckningsworkshop har möjlighet att vara med i utställningen Ta plats! som har vernissage på Frilagret lördag 10 december.

Om projektet Ta plats!

Delta i kreativa skaparworkshops med Ta plats! på Frilagret. Varje vecka utforskar vi olika sätt att ta plats tillsammans med inspirerande workshopsledare. Ett genomgående tema under höstens workshops är minoriteters röster.

Projektet Ta plats! arrangeras av Frilagret, Göteborgs Bibliotek och Kulturhus och Nätverkstans Kulturtidskrifter med stöd av Levande historia i Göteborg.

Här hittar du eventet på Facebook!

Välkommen!

Praktisk information

Frilagret är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år.

Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörslinga.

Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

Du kan komma att filmas på Frilagrets arrangemang

Frilagret vill alltid att fler ska komma på våra arrangemang men även inspireras till att arrangera själva. Därför filmar vi ofta vår verksamhet och publicerar det som innehåll på sociala medier i olika former.

Det kan hända att du som besöker Frilagret syns i dessa publiceringar. Vill du inte det så prata med Frilagrets personal på plats. Syns du på våra sociala medier men vill bli borttagen kontakta Frilagret på e-postadressen frilagret@kultur.goteborg.se

2022-11-10T01:15:26+00:00