Stödfest för Libyen!

/Stödfest för Libyen!
feb 17- feb 18

Datum: 17 februari 2018 - 18 februari 2018

Tid: 16.00 - 00.00

Inträde: 50 kr eller en högre summa om en vill bidra med mer

Kategori:

  • Dans & rörelse Dans & rörelse
  • Musik Musik
  • Samhälle & debatt Samhälle & debatt

Stödfest för Libyen!

Denna dag blir det stödfest för de människor som säljs som slavar i Libyen. Dessa människor är flyktingar från Västafrika som är på väg till Europa men fastnar och tillfångatas i Libyen.

Alla intäkter, inklusive inträdet, går oavkortat till Lovette Jallows insamling. Lovette åkte nu i december till Libyen med containers fyllda med kläder, mat, och läkemedel samt andra nödvändigheter, och har samlat in pengar för att hjälpa människorna på plats. Hon har även samlat på sig kontakter för att förbereda sig till nästa besök.

Det är där denna stödfest kommer in, och förhoppningsvis samlar in så mycket pengar som möjligt för att hjälpa.

Vi kommer även ha ett bord där en kan lämna in saker Lovette behöver till sitt nästa besök. Saker som:

– Mat med lång hållbarhet, alt konservburkar, barnmat.
– Medicin, första hjälpen-kit.
– Hygienartikal, tex shampoo, tvål, handkräm, tandkräm, bindor och tamponger.
– Inkontinensskydd för vuxna.
– Blöjor för barn.

Det kommer även finnas en del vegansk mat och fika som vi säljer på plats, där pengarna kommer gå till insamlingen. Om någon vill hjälpa till är denne välkommen att ta med sig mat som vi kan sälja på plats. Skriv gärna till mig (Nora Elster på Facebook) först.

Live

17.00-18.00 Hanna Moody

Uppfostrad av klubbsverige så har hanna fem år av att vara dj i ryggen. Från toppen av Norrland till Bråvalla. I vår är hon aktuell med debutsingel och musiken kan enkelt beskrivas som en virvelvind av pop, dans och hiphop.

18.00-20.00 Assia_Trestreck

Assia började dja för lite över 2 år sedan. Hon har spelat runt om i landet på klubbar och festivaler och även i Berlin och Toronto, nu jobbar hon som nattklubbschef för Hoki Moki i Göteborg. Hon spelar främst hiphop och trap men har en svag punkt för throwback låtar från 2000-talet, balie funk, dancehall och afrobeats- anything goes.

20.10-22.10 Åska-Saga

Åska-Saga är ett relativt nytt namn i Sveriges musikscen men blivit allt mer aktuell dom senaste tre åren, med hennes underbara musik och dans har hon lyckats ta sig till Gather Festival, Gagnef Festival och Way Out West 2017. Åska Saga går mellan genrar som elementarisk elektronisk musik, baile funk, footwork, future word beats, tropical m.m. men lyckas ändå hålla en rödtråd.

22.30-23.00 Konflikten

Konflikten är gänget som levererar trestämmig pop med fokus på självrespekt, öppenhet och rätten att få känna, älska, vara och uppröras. Popbandet som debuterade 2014 är etablerat i Göteborg och består av musikerna och låtskrivarna Amanda Fröhling Lind, Karin Andersson och Lindis Ekström. Tillsammans förmedlar de såväl pondus som innerlighet med sina arrangemang och sin stämsång, samtidigt som de unnar sig att utmana fördomar om vad tre skönsjungande unga kvinnor förväntas förmedla. Texterna är laddade och raka, ofta med en nyttig nypa aggression och till bredden fyllda av budskap om att aldrig låta sig förminskas.

23.00-23.30 Katthem

Är ett trallpunkband från Göteborg. På scenen ser ni dom sjunga om kärlek, att krossa patriarkatet med äkta riot girl-känsla. Ni lämnar festen med iallafall två av deras refränger på hjärnan!

Håll dig uppdaterad via eventet på Facebook (öppnas i ny flik)!

Välkommen!
//Stödfest för Libyen

2018-02-19T11:23:40+00:00