Digital sticklingsworkshop: Lär dig monstera och philodendrons

/Digital sticklingsworkshop: Lär dig monstera och philodendrons
jun 02

Datum: 2 juni 2021

Tid: 18:00 - 19:00

Inträde: Gratis

Övrigt: Livesänds från Frilagrets Facebooksida.

Kategori:

  • Workshop Workshop

Sticklingsworkshop: Lär dig monstera och philodendrons

Vill du lära dig om hur du ta sticklingar? I två workshops kommer vi att på en nybörjarnivå att fokusera på sticklingar; båda lite enklare och svårare varianter.

Livesänt event

Eventet livesänds från Frilagrets Facebooksida onsdag den 2 juni  kl. 18–19.

Att ta sticklingar på växter är ett snabbt och roligt sätt och billigt sätt att skaffa nya krukväxter till hemmet. Lär dig att sköta om dessa små växter som kan förgylla ditt hem. Krukväxtentusiasten Katja Forsberg och Frilagrets ambassadör Jen Tamayo Jörfjord guidar oss igenom allt du behöver veta för att sätta igång med sticklingar.

I den här workshopen går vi igenom lite mer avancerade växter och hur du tar sticklingar på dessa. Vi kommer bland annat ta sticklingar på vanligt grön monstera, monstera adansonii (monkey mask) och några olika philodendrons. Vi går igenom hur du går tillväga och vad man kan tänka på.

Workshopen om sticklingar är en del av Frilabbets digitala workshopsserie. Under våren bjuder Frilabbet också på workshops om kafferostning, täljning och sticklingar. Alla workshops livesänds på Frilagrets Facebooksida. Ställ gärna frågor till våra workshopsledare under sändningarna i kommentarsfältet till livesändningen eller.

För mer inspiration om krukväxter och sticklingar kan du kolla in workshopsledaren Katja Forsbergs Instagram!

Håll dig uppdaterad via eventet på Facebook!

Välkommen!

OBS

Ingen publik på plats, detta är endast ett online-event.

2021-05-06T06:45:32+00:00