Skivrelease: SUPERHEAVY.

/Skivrelease: SUPERHEAVY.
Nov 26

Datum: 26 november 2021

Tid: 19:00 - 21:00

Inträde: 50

Kategori:

  • Musik Musik

Skivrelease: SUPERHEAVY.

Konsert med SUPERHEAVY. på Frilagret!

Det här tagit sin tid men nu händer det äntligen!

SUPERHEAVY. lett av Daniel Andersson släppte i augusti 2021 sin debutskiva Head Bopper och har nu efter en covid-inställd releaseturné äntligen fått möjligheten att dela med sig av musiken på Frilagret! Det kommer att bli gästartister, långa sentimentala mellansnack och instrumental- och vokalmusik extraordinarie! Boka in den 26 november i kalendern, för det här är en kväll ni inte vill missa!

Om SUPERHEAVY.

“SUPERHEAVY. föddes ur en önskan om att skriva och spela det som brukar kallas ‘nordisk jazz’ för pianotrio-sättning. Vad det mynnade ut i blev dock någonting helt annat. SUPERHEAVY. är en smältdegel där mina idéer och inspirationskällor blandas och marineras av de otroliga musikerna som ingår i kvartetten. Efter många år som aktiv musiker och kompositör tror jag mig nu ha landat i någon sorts övertygelse – att musik är som bäst när den spelas på ens egna villkor. Jag har skrivit ackorden och melodierna, men allt annat – improvisationerna, texturerna, rytmerna och framförandet – lägger jag helt i händerna på mina medmusiker. Tanken på musik som en konversation är inte alls ny, men min personliga övertygelse är att en konversation mellan instrument där alla får säga sitt och prata till punkt utan att bli motsagda eller nedskjutna kan resultera i fantastisk musik”.

Praktisk information

Inträde: 50 kronor

Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörselhjälp.

Eventet är helt alkohol- och drogfritt.

Välkomna!

Praktisk information

Frilagret är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år.

Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörslinga.

Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

Du kan komma att filmas på Frilagrets arrangemang

Frilagret vill alltid att fler ska komma på våra arrangemang men även inspireras till att arrangera själva. Därför filmar vi ofta vår verksamhet och publicerar det som innehåll på sociala medier i olika former.

Det kan hända att du som besöker Frilagret syns i dessa publiceringar. Vill du inte det så prata med Frilagrets personal på plats. Syns du på våra sociala medier men vill bli borttagen kontakta Frilagret på e-postadressen frilagret@kultur.goteborg.se

2021-11-25T08:15:04+00:00