Releasefest Mikael Odén: Nånting Måste Ut!

/Releasefest Mikael Odén: Nånting Måste Ut!
aug 25

Datum: 25 augusti 2018

Tid: 18:00 - 21:30

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Musik Musik

I augusti släpper Mikael Odén sin debutplatta “Nånting Måste Ut!
Detta måste firas med en ordentlig releasefest. Lördagen den 25:e augusti på Frilagret i Göteborg smäller det! Det blir en konsert där artisten själv spelar några låtar från sin skiva med musikerna och producenterna och efteråt finns det såklart möjlighet att köpa skivan både på vinyl och CD.
Utöver det bjuder Mikael in några fantastiska artister och vänner som bjuder på sin egen musik.

Gästartister
Moa Piraten – Med lysande texter, kraftfull röst och kompromisslös närvaro intar Moa Piraten scenen med sånger fyllda av svett, skratt och salta tårar. Moa Piraten har genom åren hinnut spela på många scener av alla dess slag: Obskyra klubbar i Laos, rökiga barer i Berlin, ockuperade hus i Hamburg, båtar i Malmö samt oräkneliga teatrar, gator, torg, trapphus och sunkbarer någonstans på vägen mellan Sundsvall och Madrid.
http://www.moahamne.se
https://www.youtube.com/watch?v=AoAEUDxhiVI

Om skivan
“Nånting Måste Ut” innehåller 11 originalspår av Mikael Odén och spelades in under vintern 2018 helt analogt i studion Root Rock Records i Stockholm. Love Forsberg och Samir Eriksson från bandet Siena Root har producerat och spelat trummor och bas på skivan.
Spotifylänk till första singeln.

Med väldigt personliga texter i gränslandet mellan rap, progg och visa har Mikael hittat ett sätt att få texterna att blomma ut. Med teman kring utanförskap, samhällskritik, uppväxt och psykisk ohälsa använder Mikael musiken för att hitta en ny identitet, berätta sin egen historia och slå sig fri.

Håll dig uppdaterad via eventet på Facebook (öppnas i ny flik)!

Välkommen!
//Mikael Odén

2018-08-20T08:49:28+00:00