Releasefest: Either And Or

/Releasefest: Either And Or
apr 17

Datum: 17 april 2020

Tid: 17:00

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Musik Musik

Releasefest: Either And Or

Efter att ha släppt sin singel Positivity’s broken heart i januari släpper Tim Colliander nu album den 17 april. Med två förband, Javii Vergara och Camilla Ljung bjuder Tim Colliander på releasefest.

Albumet Either And Or är ett gensvar på ett 23 år gammalt album av Elliott Smith, som var ett gensvar på en 190 år gammal bok av Sören Kierkegaard, som i sin tur var ett var ett gensvar på kristendomens förfall när de började inkorporera paganistiska riter för att behålla relevans i norden.

Varför är detta relevant? Jo därför att vissa firar jul och tror att det enbart berör Jesus Kristus födelse, andra tror att det bara handlar om konsumtion. När båda alternativ känns som att de inte talar hela sanningen är det lätt att tro att båda är fel, men om båda är rätt. Det är antingen och eller.

Albumet handlar om hur det är att leva med konstanta val, du måste välja a eller b för att gå vidare. Ibland väljer du ett alternativ som inte representerar dig som person, och ditt liv börjar handla bara om en bråkdel av vem du är, du blir en skugga av en människa, i bästa fall en clown.

Här kan du lyssna på Tim Colliander och Javii Vergara!

Inträde

Frivilligt inträde men ni kan betala om ni tycker jag och mina medvärdar är värda något.

Här hittar du eventet på Facebook (öppnas i ny flik)!

Välkommen!
//Tim Colliander med flera

2020-03-12T06:32:37+00:00