FilmFrukost med Ami Ekström

/FilmFrukost med Ami Ekström
apr 26

Datum: 26 april 2019

Tid: 09:00 - 10:00

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Film & media Film & media

Möt Filminstitutets nya kortfilmskonsulent!

Ami Ekström är ett välbekant ansikte för många i Västsverige efter sina år på Film i Väst, där hon samproducerat flera kortfilms-succéer men även långfilmer som Den blomstertid nu kommer av Crazy Pictures och Tårtgeneralen av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. Nu gästar hon FilmFrukost som konsulent för kortfilm och nya format på Filminstitutet, en tjänst hon haft sedan början av året. Vilka lärdomar tar hon med sig från arbetet på Film i Väst, hur ser hon på framtiden för den svenska kortfilmen och hur vill hon arbeta för att utveckla nya format?

Detta är ett bra tillfälle för dig som vill veta mer om hur Filminstitutet arbetar med kortfilm, men också få tips och tankar från någon som läst minst en miljon manus och projektbeskrivningar i sitt yrkesliv.

Mer information hittar du här! 

Håll dig uppdaterad via eventet på Facebook!

Välkommen!
//FilmCloud

Om FilmFrukost

FilmFrukost huserar som vanligt i Frilagrets kafé. Ekologisk frukost dukas upp klockan 9.00 och är gratis för alla som vill delta. Samtalet håller på mellan cirka klockan 9.15-10, efter det är ni välkomna att stanna kvar och prata med varandra, knyta kontakter eller prata med oss från FilmCloud.

FilmCloud är en plattform för filmare i Västra Götaland. För mer information besök vår hemsida www.filmcloud.se.

Arrangeras varje fredag

FilmFrukost arrangeras en fredag varje månad med tanken att vara en mötesplats för filmare, filmarbetare och filmintresserade. Bland tidigare gäster hittar du Fanni Metelius, Bahar Pars, Adam Lundgren, Madeleine Ekman, Baker Karim och Evin Ahmad.

2019-04-23T11:21:16+00:00