Releasespelning med Juliah

/Releasespelning med Juliah
sep 19

Datum: 19 september 2019

Tid: 19:00 - 21:00

Inträde: Valfritt (max 50 kr)

Kategori:

  • Musik Musik

Releasespelning för Bloom!

Den 6 september släpps äntligen Juliahs fullängdare Bloom. Kom och fira detta tillsammans med henne på Frilagret!

Juliah

Med två EPs ute, Sincerely Yours och Be Still, som båda hade sitt fokus på kärlek till människor och ting, kände hon nu att siktet låg på nästa steg – en fullängdare. Bloom handlar också om kärleken, men denna gången är den riktad åt ett annat håll. Efter några tuffa år och mer hud på näsan, kände Juliah att det enda rätta var att tillägna en skiva till sig själv.

Genom Bloom vill hon sprida budskapet att det är okej att älska den man är precis lika mycket som man älskar någon annan. Albumet består av åtta låtar totalt som alla berör olika ämnen. Fold är ett kärleksbrev som Juliah skrev till sig själv, Quiet walk handlar om att stanna upp och ta in nuet, medan Body är en hedrande låt till kroppen där Juliah menar att man borde älska sin kropp oavsett skavanker och ojämnheter.

Inspirerad av artister så som Julia Jacklin, Alice Phoebe Lou och Ane Brun, landar Juliahs musik någonstans i mellan folk, singer-songwriter och jazz. Hon berättar att det alltid har varit svårt att definiera musiken hon skapar, då hon aldrig riktigt känt sig som en traditionell singer-songwriter.

Juliah spelar musiken tillsammans med Petrus Nordh, Joel Jansson, Adrian Cox och Ingrid Haulin.

Håll dig uppdaterad via eventet på Facebook (öppnas i ny flik)!

Välkommen!
//Juliah

2019-09-02T06:43:48+00:00