OHOJ Says Hello – Releasekonsert

/OHOJ Says Hello – Releasekonsert
jan 26

Datum: 26 januari 2023

Tid: 19:30 - 22:30

Inträde: 50 kr

Övrigt: Åldersgräns: 13 år

Kategori:

  • Musik Musik

OHOJ Says Hello!

OHOJ är en nyskapande jazztrio som tillsammans utforskar många olika uttryck med avstamp i jazztraditionen. Detta skapar såväl trygga som färgsprakande kompositioner som blir en introduktion till den moderna saxtrion samt en fördjupning för den vana lyssnaren.

Låtarna är reflektioner över både platser och händelser i medlemmarnas respektive liv. Musiken är komponerad med fria tyglar och utan genremässiga begränsningar, vilket resulterat i ett blandband av musik de själva tycker om.

På scen

Jon Mellerby – sax
Olle Lannér Risenfos – bas
Hampus Petersson – trummor
Featuring: Filip Johansson – gitarr

Debutskivan “OHOJ says hello” gästas även av Kathrine Windfeld (piano), Hannes Bennich (saxofon) och Sebastian Persson (gitarr). Kvällen till ära kommer Göteborgsgitarristen Filip Johansson bistå med gitarrmagi!

Lyssna på första singeln redan nu via Spotify!

Inträde: 50 kr

Åldersgräns: 13 år

Här hittar du eventet på Facebook!

Välkommen!

Praktisk information

Frilagret är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år.

Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörslinga.

Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

Du kan komma att filmas på Frilagrets arrangemang

Frilagret vill alltid att fler ska komma på våra arrangemang men även inspireras till att arrangera själva. Därför filmar vi ofta vår verksamhet och publicerar det som innehåll på sociala medier i olika former.

Det kan hända att du som besöker Frilagret syns i dessa publiceringar. Vill du inte det så prata med Frilagrets personal på plats. Syns du på våra sociala medier men vill bli borttagen kontakta Frilagret på e-postadressen frilagret@kultur.goteborg.se

2023-01-09T12:55:26+00:00