Musikal: STÖN från Duvemåla

/Musikal: STÖN från Duvemåla
feb 28

Datum: 28 februari 2020

Tid: 18:30 - 23:00

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Musik Musik
  • Teater & scenkonst Teater & scenkonst

Musikal: STÖN från Duvemåla

Succémusikalen är tillbaka, för sista gången på länge. Så ta chansen att se när Queerorkestern ger sin version av klassikern Stön från Duvemåla, nu med tillägget Kamp före slamp.

Vi träffar Greta, som i den odödliga Du måste finnas, oförtröttligt söker den feministiske mannen som kan betrakta en kvinna med jämlik blick. Med sommarplågan Jag har kuk lär vi känna Hans, en modern man som kanske gått lite vilse i samtidens krav på den upplyste mannen.

Nu mötas deras vägar och vi får följa parets svindlande resa genom relationsformer, queerkamplusta och frågor om livets mening i en förgänglig värld där alla kan uppfinna sig själva om och om igen.

Hur går den rätta vägen till ett frigjort och lyckligt liv för dessa nyfrälsta queers? Hur ska Hans och Greta navigera i den plakatpolitiska mylla av alfabet, analyser och allsköns begär? Och vad betyder egentligen Kamp före slamp?

Föreställningen börjar 19.00 och är gratis. Möjlighet att swisha frivillig donation finns på plats.

Stort och allra ödmjukast tack till Stonewall Singers, Frilagret, Skriket, NBV och alla förmödrar och -queers som tagit kampen och slampen före oss.

Här hittar du eventet på Facebook (öppnas i ny flik)!

Välkommen!
//Queerorkestern

2020-02-26T12:49:59+00:00