Musik i motljus

/Musik i motljus
feb 24

Datum: 24 februari 2018

Tid: 19:00 - 22:00

Inträde: 50 kr

Kategori:

  • Musik Musik

MalvaKvartetten & Magic Mint

Välkommen på färgsprakande konsert på Frilagret! Musik i motljus är ett samarbete mellan stråkkvartetten MalvaKvartetten och visuals-duon Magic Mint. I samarbetet har det hämtats inspiration från vitt skilda håll, såsom amerikansk minimalism, tidig experimentfilm, svensk folkmusik och nutida konstmusik. Denna kväll kommer programmet dessutom innehålla ett uruppförande av ett stycke av Sofia Hallgren, specialskrivet med anledning av att MalvaKvartetten fyller 10 år!

MalvaKvartetten

MalvaKvartetten är en stråkkvartett som drivs av stor kreativitet och inte räds att sticka ut. De gillar att tänja på gränserna när de väljer repertoar, experimenterar med klanger och möter publiken. Ett stort värde sätts i att presentera musik av unga kompositörer, musik från olika delar av världen och kultursfärer som vanligtvis inte får fokus i konstmusiken. MalvaKvartetten består av Linnea Hällqvist och Knapp Brita Pettersson (violin), Maria Jonsson (viola) och Maja Molander (cello.)

Magic Mint

Magic Mint (Emelie Zetterberg och Elias Hällqvist) är en göteborgsbaserad visuals-duo som genererar, animerar och målar bilder som vävs samman med ljud och musik.

Håll dig uppdaterad via eventet på Facebook (öppnas i ny flik)!

Välkommen!
//MalvaKvartetten & Magic Mint

2018-02-26T08:54:18+00:00