Megadisco

/Megadisco
Dec 06

Datum: 6 december 2018

Tid: 18:00 - 20:30

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Dans & rörelse Dans & rörelse

Ta med dina bästa dansmoves, smeta på glittret och ladda upp för årets Megadisco! Det blir en kväll fylld med dans, uppträdanden, fotografering och tipspromenad. Under kvällen kommer Passalenkören, dansgruppen SpinnUnga m.fl. att ta plats på scen.

Extra välkommen till dig som är ny till Passalens verksamhet. Det här är en chans för dig att få prata med oss, upptäcka mötesplatsen Frilagret och uppleva hur en klubb med Passalen kan se ut.

Anmälan sker via Passalen-appen eller mejla till klubbar@passalen.se. Megadiscot är gratis och det kommer finnas fika att köpa i Frilagrets café. Alla är välkomna, oavsett om du är medlem i Passalen eller inte. Hoppas vi ses!

Om Passalen
Passalen är en ideell förening som verkar för allas rätt till ett meningsfullt och aktivt liv. Vi skapar fritidsaktiviteter runt om i Göteborg varje vecka. Passalens fokusgrupp är barn och unga vuxna med funktionsvariation. Mer info hittar du på www.passalen.se

Om Frilagret
På Frilagret blir ungas idéer och initiativ till verklighet genom en mängd arrangemang. Hela lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörselhjälp, både för publik och för scen. Mer information om Frilagret hittar du här: www.frilagret.se

Håll dig uppdaterad via eventet på Facebook (öppnas i ny flik)!

Varmt välkommen!

2018-11-05T14:16:55+00:00