Lesbisk Frukost: Brädspel

/Lesbisk Frukost: Brädspel
apr 14

Datum: 14 april 2018

Tid: 09:00 - 11:00

Inträde: Frukost 60 kr (anmälan!)

Kategori:

  • Samhälle & debatt Samhälle & debatt

Efter årets första frukostsuccé kör vi igen och nästa frukost blir den 14 april, så skynda dig in och anmäl dig redan nu!
Denna gång blir temat brädspel och vi siktar på en riktigt mysig morgon där allt fokus kommer ligga på att bara ha det fint med varandra och bonda över ett parti cluedo eller TP!
Släpp nörderierna fria, och utmana bordsgrannarna!

Om du har något favoritspel som du skulle vilja spela under frukosten, eller som du kan tänka dig att låna ut en stund, ta mer än gärna med detta då! Det går också bra att maila in önskemål till goteborg@lesbiskmakt.nu om spel så kanske vi kan få tag på detta! 😉

Anmälan

Du anmäler dig här: http://lesbiskmakt.nu/lesbisk-frukost-goteborg-bradspel
Sista anmälningsdag är 5/4, men vi har ett max antal på 80 personer och om max antalet överstigs innan 5:e, så kommer anmälan stänga tidigare.

Frukost

Vi kommer inte längre kunna få catering från Frilagrets kafé på lördagar på grund av att de har för mycket att göra då. Vi har ännu inte löst hur vi ska göra med cateringen framöver och därför kommer en behöva ta med sig sin egen frukost denna gång. (Pga allergier: ta ej med något som innehåller nötter! Dock är köket på Frilagret inte längre helt nötfritt)
(Det finns dock möjlighet att köpa kaffe och te på Frilagret för den som vill ha det…)

Tillgänglighet

Frilagret är tillgängligt för rullstol och permobil (breda dörrar och ramp) och det finns stor toalett. Hörslinga finns.

Bli mött på vägen eller ha en frukostkompis

Det går bra att komma själv på frukosten även om du inte känner någon. Vi möter gärna upp på vägen och ordnar en frukostkompis som du kan sitta med under frukosten. Skriv det i din anmälan! Maila oss på goteborg@lesbiskmakt.nu om du har några frågor eller funderingar.

Sociala bord

Vi kommer ha ett antal bord som är reserverade för personer som kommer ensamma och/eller gärna vill prata med nya personer! Vi vill skapa möjlighet att hamna på en plats full av andra som är öppna för samtal och utbyte.

Barn och hundar

Barn är välkomna! Meddela gärna i anmälan om du behöver barnstol under “övriga frågor”, så ska vi försöka ordna detta. Hundar är välkomna, men de ska vara kopplade hela tiden.

Om lesbisk frukost

Lesbisk Frukost är öppet för alla som tycker att det kan vara intressant eller roligt att hänga i en miljö där lesbiskhet står i fokus. Du behöver inte se dig själv varken som lesbisk eller som kvinna för att komma – huvudsaken är att du trivs med det lesbiska hänget! Om du har några frågor är det bara att höra av dig till oss på goteborg@lesbiskmakt.nu.

Lesbisk Frukost i Göteborg arrangeras av Lesbisk Makt i samarbete med Frilagret och ABF.

Håll dig uppdaterad via eventet på Facebook (öppnas i ny flik)!

Välkommen!
//Lesbisk makt

2018-04-10T10:36:02+00:00