Lesbisk Frukost

/Lesbisk Frukost
Mar 08

Datum: 8 mars 2018

Tid: 09:00 - 12:00

Inträde: Frukost 60 kr (anmälan!)

Kategori:

  • Samhälle & debatt Samhälle & debatt

Feministiska Förebilder med Superqueert Quiz!

Årets första frukost är här! Torsdag den 8:e mars kör vi igång med kvinnodagsfrukost och temat är Feministiska Förebilder med Superqueert Quiz! Målet är att på ett underhållande sätt lära oss mer om fantastiska queers och quinnor, som på ett eller annat sätt tagit den feministiska kampen vidare ♥

Och för att få ihop till en stor skara så behöver vi er hjälp! Skicka gärna in vem som är din feministiska förebild och varför. Personen behöver inte vara känd; det kan vara vem som helst, t.ex din släkting, din vän eller din lärare. Skicka till goteborg@lesbiskmakt.nu.

Vi kommer att använda era förebilder och dekorera rummet med under frukosten – och om ni vill kan ni läsa upp texten på scen! Det kommer också finnas möjlighet att skriva om era förebilder under frukosten. Alla förebilderna kommer sedan sammanställas och läggas upp på vår hemsida (om du vill)!

Quizet kommer också handla om feministiska kämpar, men även annan spännande queer-fakta. Quizet utförs i lag, som vi hjälper er att dela in er i och vinnarna kommer få något härligt pris!

Viktigt att veta är att frukosten som vanligt bara serveras fram till klockan 12:00 trots att Lesbisk Frukost fortsätter, mellan 12:00 och 14:00 finns det dock möjlighet att köpa Frilagrets lördagsbrunch, ifall en känner för det! Mer info om frukosten och lördagsbrunchen finns att läsa längre ned.

Håll dig uppdaterad via eventet på Facebook (öppnas i ny flik)!

Anmälan

Du anmäler dig här! Sista anmälningsdag är 26/2, men vi har ett max antal på 80 personer och om max antalet överstigs innan 26:e, så kommer anmälan stänga tidigare.

Frukostpris

Frukosten en vegansk frukosttallrik för 60 kronor med fralla, pålägg, grönsaker, frukt, smoothie och kaffe eller te. Du bokar en frukost i anmälningsformuläret. Viktigt! Frukostbeställningen är bindande och för att vi ska kunna fortsätta erbjuda frukost till ett förmånligt pris är du därför skyldig att betala för frukosten även vid avbokning.

För den som vill går det bra att ta med sig EGEN frukost. (Pga allergier: ta ej med något som innehåller nötter! Dock är köket på Frilagret inte längre helt nötfritt)

Tillgänglighet

Frilagret är tillgängligt för rullstol och permobil (breda dörrar och ramp) och det finns stor toalett. Hörslinga finns.

Bli mött på vägen eller ha en frukostkompis

Det går bra att komma själv på frukosten även om du inte känner någon. Vi möter gärna upp på vägen och ordnar en frukostkompis som du kan sitta med under frukosten. Skriv det i din anmälan! Maila oss på goteborg@lesbiskmakt.nu om du har några frågor eller funderingar.

Sociala bord

Vi kommer ha ett antal bord som är reserverade för personer som kommer ensamma och/eller gärna vill prata med nya personer! Vi vill skapa möjlighet att hamna på en plats full av andra som är öppna för samtal och utbyte.

Barn och hundar

Barn är välkomna! Meddela gärna i anmälan om du behöver barnstol under ”övriga frågor”, så ska vi försöka ordna detta. Hundar är välkomna, men de ska vara kopplade hela tiden.

Om Lesbisk frukost

Lesbisk Frukost är öppet för alla som tycker att det kan vara intressant eller roligt att hänga i en miljö där lesbiskhet står i fokus. Du behöver inte se dig själv varken som lesbisk eller som kvinna för att komma – huvudsaken är att du trivs med det lesbiska hänget! Om du har några frågor är det bara att höra av dig till oss här!

Lesbisk Frukost i Göteborg arrangeras av Lesbisk Makt i samarbete med Frilagret och ABF.

Välkommen!
//Lesbisk makt

2018-03-05T14:12:42+00:00