Konsert: Tillsammans kan vi göra skillnad

/Konsert: Tillsammans kan vi göra skillnad
feb 15

Datum: 15 februari 2018

Tid: 19:00 - 21:00

Inträde: 50 kr

Kategori:

  • Musik Musik
  • Samhälle & debatt Samhälle & debatt

Det är alldeles för många i vår närhet som drabbas av cancer och vi vill just därför tillsammans med er alla samlas för en kväll, fylld med musik för dom som kanske förlorat någon i cancer. Även för att tillsammans kunna påverka att detta händer färre genom att skänka pengar.

Våra namn är Oliver Torstensson och Salina Englund och vi är två elever från Rytmus Musikgymnasium åk3. Vi har valt att göra en konsert som vårat gymnasiearbete för att vi älskar att uppträda men även för att vi vill göra skillnad.

Vi kommer därför att samla in pengar till en organisation vid namn Barncancerfonden under kvällen genom inträdet som kommer att kosta 50 kr, ni kan även köpa fika på plats under pausen om ni missat eftermiddagskaffet. Men skulle det vara så att det finns några som skulle vilja göra lite extra skillnad så kommer man även kunna skänka pengar på plats via Swish, som även det går till Barncancerfonden. Vi vill såklart att så många som möjligt ska komma dit och spendera en mysig kväll med oss.

Välkommen!
//Oliver och Salina

2018-02-16T08:16:17+00:00