Konsert: Svartvita sånger som berättar

/Konsert: Svartvita sånger som berättar
apr 19

Datum: 19 april 2019

Tid: 18:30 - 21:00

Inträde: 50 kr

Kategori:

  • Musik Musik

Svartvita sånger som berättar

Svartvita sånger som berättar är en föreställning i två akter som springer ur visartistens ständiga behov att berätta. I visan är texten inte bara en ursäkt för att sjunga en melodi, utan den är central för framträdandet. Föreställningen är berättelsen om det vardagsnära och igenkännande. Vi vill med våra sånger berätta historier ur våra och andras liv och hoppas att de kan glädja, trösta och underhålla er.

Per Hellman är född och uppväxt i Ale utanför Göteborg. Han studerar till musiklärare och skriver poppiga akustiska visor. Han blev 2017 till delad Visans vänners stipendium till Evert Taubes minne.

Ångermanlänningen Mats Berglund spelar mest svårmodiga visor om kärlek, skog och gamla bruksorter. 2018 fick han ta emot Norrländska litteratursällskapets Naturastipendium för sina texter. Tillsammans utgör de grunden för en finstämd och fängslande viskonsert med fokus på egenskrivna sånger.

Vi kör igång med akt 1 klockan 19, men kom gärna i tid så att du hinner köpa kaffe i Kafé Frilagret och hänga upp jackan.

Håll dig uppdaterad via eventet på Facebook (öppnas i ny flik)!

Välkommen!
//Per och Mats

2019-04-15T08:57:05+00:00