Kom och skapa i verkstan

/Kom och skapa i verkstan
Jun 13

Datum: 13 juni 2018

Tid: 15:00 - 20:00

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Bild & konst Bild & konst
  • Design & hantverk Design & hantverk
  • Film & media Film & media
  • Workshop Workshop

Öppet i Verkstan – kom och skapa vad du vill. På plats finns vår tekniker Andreas som kan hjälpa till med det mesta. I Verkstan kan du göra sådant som kanske inte går att göra hemma p.g.a. att det blir för stökigt eller smutsigt. Du kanske vill måla, eller tälja eller jobba med en skulptur. Det kommer att finnas möjlighet att testa på att tova ull till figurer. Det finns även en dator med film- och musikredigeringsprogram, behöver du sitta en längre stund bokar du dator genom att fylla i intresseanmälan här.

Den 13:e juni håller Fanny Schwarz som frilansar som textildesigner med sitt klädmärke Flying Hips i en marmoreringsworkshop på Frilagret.

Marmorering är en uråldrig färgningsteknik som från början användes för att färga papper och framförallt bokomslag, men det går också att använda sig av tekniken på tyger. Färgen håller i tvätten och ger fantastiskt unika mönster.

Och har du idéer på hur Verkstan skulle kunna användas, kanske på helt nya sätt, så är du också välkommen att prata med Andreas om det! Självklart kan du också mejla dina idéer och frågor till Andreas.

Håll dig uppdaterad via eventet på Facebook (öppnas i ny flik)!

2018-06-05T10:12:41+00:00