Kom och skapa i vårt kreativa labb

/Kom och skapa i vårt kreativa labb
okt 14

Datum: 14 oktober 2018

Tid: 12:00 - 16:00

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Bild & konst Bild & konst
  • Design & hantverk Design & hantverk
  • Film & media Film & media
  • Workshop Workshop

Öppet i Frilabbet – kom och skapa vad du vill. På plats finns vår tekniker Andreas som kan hjälpa till med det mesta. I Frilabbet kan du göra sådant som kanske inte går att göra hemma p.g.a. att det blir för stökigt eller smutsigt. Du kanske vill måla, eller tälja eller jobba med en skulptur. Eller kanske tova ullfigurer. Det finns även en dator med film- och musikredigeringsprogram, behöver du sitta en längre stund bokar du dator genom att fylla i intresseanmälan här.

Och har du idéer på hur Frilabbet skulle kunna användas, kanske på helt nya sätt, så är du välkommen att prata med Andreas om det! Självklart kan du också mejla dina idéer och frågor till Andreas.

Passalen stöttar på söndagar
På söndagar finns Passalen på plats för att öka tillgängligheten för alla att ta del av workshops och kreativt skapande.

Passalen är en ideell allmännyttig förening som verkar för allas rätt till ett meningsfullt och aktivt liv. Passalens fokusgrupp är barn och unga vuxna med funktionsvariation. Passalen tror att alla människor mår bra av ett aktivt liv och ett meningsfullt sammanhang. Passalen arbetar därför med fritiden som arena. Passalen tror att kravlösa och egenvalda aktiviteter tillsammans med andra föder delaktighet, självförtroende och självkänsla. Tillsammans med Frilagret har Passalen under 1 års tid arbetat tillsammans för att få in unga personer med funktionsvariation till Frilagret. Frilagret leder workshops och Passalen stöttar deltagare att komma till Frilagret!

Lokalernas tillgänglighet
Självklart är hela lokalen tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörselhjälp, både för publik och för scen. Vi jobbar hela tiden med att bli ännu mer tillgängliga.

Frilabbet har öppet för kreativt skapande: 
onsdag kl. 15-20,
torsdag kl. 9-16
söndag kl. 12-16

Under hösten har vi ett tema för varje månad och tillhörande workshops. Håll dig uppdaterad via vårt Facebookevent för att se vilka workshops som är på gång (öppnas i ny flik)!

Varmt välkommen att skapa!

2018-10-08T10:52:57+00:00