Klubb Impuls – konserter & klädbytardag

/Klubb Impuls – konserter & klädbytardag
okt 14

Datum: 14 oktober 2018

Tid: 14:30 - 20:00

Inträde: 50 kr, Swish eller kontant i dörren

Kategori:

  • Bild & konst Bild & konst
  • Musik Musik
  • Samhälle & debatt Samhälle & debatt
  • Workshop Workshop

Klubb Impuls är tillbaka igen!

– Nu med klädbytardag, utställning och tre konserter.

Klädbytardagen är gratis och håller igång mellan 14:30 – 17:00. Du som vill delta är välkommen till frilagrets café under lördagen 13/10 där du lämnar in max 5 plagg i utbyte mot klädbiljetter.

Konserter följer sedan från kl 17:00!

Vi har äran att presentera:

Signe Dahlgreen – Saxofon
Med sin bas i Göteborg utforskar Signe saxofonens alla ljudande möjligheter, från ljudet av ett andetag till lungor som sprängs i tonal kakafoni. Ett återkommande tema är kampen mellan kropp och instrument, som utspelas i allt från stora grupper till ensam solist. Signe är bland annat aktiv med en nysläppt soloskiva, i trion Yes Deer, kvintetten Don-Qui 5, och den internationella orkestern Carliot It’s Never Too Late Orchestra.

Anton Jonsson – Trumset & slagverk
Anton Jonsson är en trumslagare baserad i Göteborg, från Kungsfors, Sandviken.
Hans trumspel influeras av tidig amerikansk frijazz och europeisk improvisationsmusik och resulterar i en dynamisk, dramatisk och medvetet tilltrasslad musik med stor skärpa och känsla.
Anton jobbar just nu med sin första soloskiva som under våren 2019 kommer att släppas på skivbolaget Grodor & Fåglar.

Andersson / Runevad Duo
Andersson Runevad Duo är ett band bestående av sång och kontrabas. Tillsammans testar de gränser för vad som är möjligt att få fram i form av ackord, ljudbild och improvisation utifrån just dessa två instrument. Duon har sina rötter i den svenska vis- och jazztraditionen, och har som grundidé att skapa ett nytt och spännande koncept där gamla visor möter improvisation och arrangering i en ny och annorlunda konstellation.
Tora Runevad – röst
Daniel Andersson – kontrabas

Utställning av Gabriella Hasslinger:
Gabriella är född och uppvuxen i Kristiantad, Skåne och tog sin kandidatexamen i konstnärligt fotografi vid Akademin Valand 2017.
Så här beskriver Gabriella sitt konstnärskap:
“Hasslinger jobbar med ett själsligt sökande och att vara vilse. Centralt är alltid det personliga som oftast behandlas genom nostalgi och med sin ”point- and-shoot” estetik inbjuder Hasslinger betraktaren till självständig reflektion.”

Håll dig uppdaterad via eventet på Facebook (öppnas i ny flik)!

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA💖

2018-10-08T09:57:39+00:00