Kafé Sessions: Sophie Jonsson

/Kafé Sessions: Sophie Jonsson
sep 28

Datum: 28 september 2021

Tid: 18:00

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Musik Musik

Kafé Sessions: Sophie Jonsson

Höstens första Kafé Session, med musikern Sophie Jonsson.

Sophies pianobaserade musik rör sig inom genrerna singer/songwriter, pop och ballad. Hennes personliga texter, ofta på temat kärlek, framförs med en röst som inte lämnar någon oberörd. Under 2021 har Sophie ett hemmastudioprojekt där hon spelar in och släpper en ny låt på Youtube varje månad, det är några av dessa låtar vi kommer få höra denna kväll.

Publikinsläpp klockan 17:50.

Detta event kommer att filmas och läggas ut på Frilagrets hemsida och sociala medier. Publik kan synas på film. Vill du inte synas på film, prata med Frilagrets husvärd eller eventets arrangör på plats.

Om Kafé Sessions

I höst skapar vi plats för mindre uppträdanden i Kafé Frilagret för personer mellan 13-30 år. De unga bestämmer själva vad de vill fylla ytan med och hur länge, ett framträdande är minst fem minuter eller max 30 minuter långt. Varje session kommer också att filmas och läggas upp på vår hemsida och i våra sociala medier.

Ansökan för höstens Kafé Sessions 2021 är stängd. Höstens program och information om varje session kommer att uppdateras löpande. Håll koll på vår hemsida och sociala medier för uppdateringar och chansen att söka plats till framtida Kafé Sessions.

Om du har frågor om Kafé Sessions når du oss per mejl: program.frilagret@kultur.goteborg.se
Kolla in våra tidigare inspelningar här: Kafé Sessions – Frilagret.

Evenemangsfoto: Anton Nilsson

Välkomna!

2021-09-27T08:25:09+00:00