Kafé Sessions: Arsenik

/Kafé Sessions: Arsenik
jan 11

Datum: 11 januari 2022

Tid: 18:00

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Teater & scenkonst Teater & scenkonst

Kafé Sessions: Arsenik

Välkomna till årets första Kafé Sessions med improgruppen Arsenik!

Vid årets första Kafé Sessions intar improgruppen Arsenik kaféet med sin föreställning Dokumentären. Tänk Modern Family fast istället för manusbaserade sketcher hittar Arsenik på sketcherna i samma stund som de återges för er i publiken. Det här är en lättsam, underhållande och oförutsägbar föreställning i improvisationsteater där ingen vet vad som kommer att ske, bara att det kommer bli roligt!

Arsenik är en del av Gbgimpro och består av åtta unika improvisatörer. De uppträder regelbundet på Redbergsteatern och tränas av improvisatören och coachen Martin Gustafsson. Läs mer om gruppen på deras hemsida eller följ dem på Instagram.

Om Kafé Sessions

I vår skapar vi plats för mindre uppträdanden i Kafé Frilagret för personer mellan 13-30 år. De unga bestämmer själva vad de vill fylla ytan med och hur länge, ett framträdande är minst fem minuter eller max 30 minuter långt.

Vårens program och information om varje session kommer att uppdateras löpande. Håll koll på vår hemsida och sociala medier för uppdateringar och chansen att söka plats till framtida Kafé Sessions.

Om du har frågor om Kafé Sessions når du oss per mejl: program.frilagret@kultur.goteborg.se
Kolla in våra tidigare inspelningar här: Kafé Sessions – Frilagret.

Praktisk information

Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörselhjälp.

Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

Välkomna!

2022-01-10T15:43:35+00:00