Inspirationsföreläsning: Money Thursdays

/Inspirationsföreläsning: Money Thursdays
okt 31

Datum: 31 oktober 2019

Tid: 18:30 - 21:30

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Samhälle & debatt Samhälle & debatt
  • Workshop Workshop

Money Thursdays: Inspirationsföreläsning med Rebecca Jansson

Vill du på riktigt lära dig att investera?

Du kanske har hört några inspirerande tips, och du får för dig att börja, men vet inte hur? Lugn, vi har de perfekta utbildningsserien för dig. Under tre efterföljande torsdagar kommer vi att guida dig genom investerardjungeln. Detta genom en inspirationsföreläsning följt av två praktiska workshops. Vi kommer tillsammans gå igenom allt du behöver veta men vi börjar med en boost av inspiration som kommer ge dig den bästa starten på din investeringskarriär och drömkarriär du kan tänka dig!

Inspirationsföreläsning

Vill du veta hur du kan använda den bästa strategin till att förverkliga din drömkarriär? Och med mer kunskaper om AI, finans och personlig utveckling? Då ska du passa på att anmäla dig till detta event som kommer hållas av tech-profilen Rebecca Jansson! Inga förkunskaper krävs och eventet är riktat till alla oavsett yrkesdröm.

Rebecca kommer föreläsa om hur man som ung tjej eller kille förverkligar sin drömkarriär. Fokuset kommer vara på hur man når sin drömkarriär men det kommer även ingå personlig utveckling, AI och finans.

Sista timmen av föreläsningen kommer att ägnas åt mingel för dem som vill prata personligen med Rebecca och andra medlemmar på eventet.

Kort om Rebecca

Som 13-åring blev hon nordisk mästarinna i gymnastik och vid 16-årsålder hade hon entusiastiskt tagit på sig sin första ledarroll i arbetslivet.

År 2018 blev hon nominerad till ”Bästa master uppsats” på Handelsbanken och idag jobbar hon med Treasury Risk Management på Handelsbanken och sitter i Advisory Board för Kvinnovation.

Rebecca arrangerade också paneldebatten ”Mäktiga kvinnor i mansdominerande branscher” som hölls i Almedalen denna sommar. Rebeccas passion är att hjälpa unga att våga mer och våga misslyckas för att uppnå drömkarriären.

Om du är nyfiken och vill veta mer om Rebecca kan du gå in och följa henne på Instagram & LinkedIn.

Workshop

De följande torsdagarna vi har utformat två efterföljande workshops som speciellt riktar sig till dig som länge tänkt på att börja investera, men av olika anledningar inte börjat än. Det är perfekt för dig som tycker det känns bättre att ha tillgång till personlig guidning när du för första gången ska starta din investeringskarriär.

Bli medlem i Unga Aktiesparare och du ges möjligheten att gå på en helt unik workshop-serie, dina framtida investeringar kommer att tacka dig!

Anmäl dig på vår hemsida! 

Håll dig uppdaterad via eventet på Facebook (öppnas i ny flik)!

Välkommen!
//Rebecca Jansson

2019-10-28T09:46:56+00:00