Infoträff Kreativa Europa

/Infoträff Kreativa Europa
aug 29

Datum: 29 augusti 2019

Tid: 13:00 - 16:00

Inträde: Gratis

Kategori:

Inga Kategorier

Är du kulturaktör och verksam i Västra Götaland?

Vill du arbeta i EU-projekt eller planerar att genomföra en ansökan? Eller vill du veta mer om hur du kan resa som konstnär och kulturarbetare inom EU: nya mobilitetssatsning I-Portunus?

Välkommen att lyssna på intressanta projektpresentationer och få massor med information om EU:s program för kultur! Boka in den 29 augusti i kalendern och kom till Frilagret kl. 13 för en lärorik eftermiddag.

– Informationsträffen ger en översikt av aktuella och kommande utlysningar inom Kreativa Europa av Elin Rosenström, Kreativa Europa Desk Sverige.
– TILLT arrangerar informationstillfället och kommer berätta om vilket stöd som erbjuds i ansökningsprocessen genom vår tjänst EU-stöd.
– Icodaco (International Contemporary Dance Collective) och Mariestads kommun som fått EU-finansiering för sina projekt berättar om processen och delar med sig av sina erfarenheter.
– Marginalen Bank informerar om nya finansieringsmöjligheter

Har du frågor om ansökan eller utlysningarna kommer det finnas tillfälle att ställa dem till Elin Rosenström, Kreativa Europa Desk Sverige och Tiago och Johanna från TILLTs EU-stöd.

Anmälan

Läs mer och anmäl dig på TILLT:s hemsida (om du registrerar dig bjuder vi på fika!)

Frågor?

Hör av dig till Johanna Ivstedt, johanna@tillt.se eller tel. 0721–92 92 02

Håll dig uppdaterad via eventet på Facebook (öppnas i ny flik)!

Välkommen!
//TILLT

2019-08-12T10:57:45+00:00