Hangout + Stormöte 5

/Hangout + Stormöte 5
maj 25

Datum: 25 maj 2019

Tid: 13:00 - 16:30

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Samhälle & debatt Samhälle & debatt

Hangout + Stormöte 5

Den 23–24 augusti på Världskulturmuseet händer det! 50 år efter Stonewall-upproret välkomnar Reclaim Pride till en festival som minns hbtqia-rörelsens rötter. En plats där inte storföretag, politiska partier och polis tillåts sätta agendan. En plats av queers, för queers och som vi skapar tillsammans!

Kom på planeringsmöte och hangout inför Reclaim Pride! Vi tror på hållbar aktivism och vill att alla queers skall få en chans att hitta sitt sätt att aktivera sig på.

Hangout

Första timmen har du chans att träffa andra, fika, möta grupper som du kan engagera dig i, prata ihop dig med andra om arr under festivalen, lägga vantarna på Reclaims tshirt, stödja swishkampanjen, eller bara få mer information om vad det kan innebära att vara volontär under festivalen. Vill du hjälpa till att sprida affischer innan? Skriv i pm!

Stormöte

Sedan har vi öppet stormöte från 14–16.30 för alla som vill vara med och skapa Reclaim Pride 2019. Då kommer vi fortsätta planera hur vi kan skapa en pride för och av hbtqai+ i Göteborg. Vill du i förväg anmäla in saker vi borde ha på dagordningen för mötet, mejla, messa eller skriv i kommentarerna så tar vi med det.

Du behöver inte ha några förkunskaper alls för att engagera dig i Reclaim Pride. Vi lär oss tillsammans och fokus är på gemensamt skapande genom platt organisering.

Vill du vara volontär under mötet och ansvara för något av följande?

Fika
Välkomnande
Affischering innan
Tidsunderlättare
Mötesunderlättare
Översättning
Antecknare

Reclaim Pride

Är Reclaim Pride nytt för dig? Reclaim Pride-festivalen arrangerades första gången i augusti 2018 och är ett fristående nätverk av och för hbtqia+ personer. Nätverket är antikapitalistiskt och starkt kritiskt till kommersialiseringen av pride-rörelsen. Det går att läsa mer om eller kontakta nätverket samt se tidigare program på hemsidan.

Håll dig uppdaterad via eventet på Facebook (öppnas i ny flik)!

Välkommen!
//Reclaim Pride

2019-05-08T07:56:23+00:00