Hangout + Stormöte 4

/Hangout + Stormöte 4
apr 27

Datum: 27 april 2019

Tid: 12:00 - 15:00

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Samhälle & debatt Samhälle & debatt

Kom till Frilagret på öppet planeringsmöte + hangout!

50 år efter Stonewall-upproret välkomnar Reclaim Pride till en festival som minns hbtqia-rörelsens rötter. En plats där inte storföretag, politiska partier och polis tillåts sätta agendan. En plats av queers, för queers och som vi skapar tillsammans!

Första halvtimmen har du chans att träffa andra, fika, möta grupper som du kan engagera dig i eller bara få mer information om vad det kan innebära att vara volontär under festivalen. Lokalen är öppen redan från kl. 11 om du och ditt crew vill ha möte innan. Sedan har vi öppet stormöte från 12.30–14.30 för alla som vill vara med och skapa Reclaim Pride 2019. Då kommer vi fortsätta planera hur vi kan skapa en pride för och av hbtqai+ i Göteborg. Vill du i förväg anmäla in saker vi borde ha på dagordningen för mötet, mejla, messa eller skriv i kommentarerna så tar vi med det.

Du behöver inte ha några förkunskaper alls för att engagera dig i Reclaim Pride. Vi lär oss tillsammans och fokus är på gemensamt skapande genom platt organisering.

Vill du vara volontär under mötet och ansvara för något av följande?

– fika
– välkomnande
– affischering innan
– tidsunderlättare
– mötesunderlättare
– översättning
– antecknare

Reclaim Pride

Är du ny till Reclaim Pride? Reclaim Pride-festivalen arrangerades första gången i augusti 2018 och är ett fristående nätverk av och för hbtqia+ personer. Nätverket är antikapitalistiskt och starkt kritiskt till kommersialiseringen av pride-rörelsen. Det går att läsa mer om eller kontakta nätverket samt se tidigare program på Reclaim Pride GBG.

Håll dig uppdaterad via eventet på Facebook (öppnas i ny flik)!

Välkommen!
//Reclaim Pride

2019-04-09T07:43:46+00:00