Hållbarhetshäng på Frilagret!

/Hållbarhetshäng på Frilagret!
jan 16

Datum: 16 januari 2018

Tid: 17:30 - 19:30

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Samhälle & debatt Samhälle & debatt

Hållbarhetshäng med PUSH Sverige!

Klimatkris, olika behandling av olika personer och ekonomiska ojämlikheter mellan grupper i samhället. Detta är bara några av problemen i dagens samhälle som hör ihop med, och påverkar, varandra och som vi unga kommer att få känna av – om vi inte tillsammans gör något åt det, för det kan vi! Tillsammans kan vi skapa den ekologiska, sociala och ekonomiskt hållbara framtid vi vill se.

Det kanske inte alltid känns som att vi kan göra det, makten kanske känns långt bort, kanske saknar vi en plattform, kompisar eller energi. Därför finns PUSH Sverige! Vi samlar unga för att tillsammans bli en peppande och stark röst inom hållbarhet.

Ni bjuder vi in till ett hållbarhetshäng i Göteborg där vi tillsammans kan prata om hållbarhetsfrågorna, vad vi brinner för och hur vi tillsammans kan vara en kraft som driver samhället i en hållbarare riktning. Oavsett om du redan har en idé på något du vill göra eller vill komma och utforska hållbarhetsfrågor och din roll i de är du välkommen!

Hållbarhetshänget

Här träffas vi och pratar om hållbarhet utifrån det som vi på plats tycker är viktigt och träffar andra som är hållbarhetsintresserade för att stärka våra nätverk. Vi kommer också att berätta mer om PUSH Sverige som organisation och vilka möjligheter det finns till engagemang. Vi ska precis starta upp verksamhet i Göteborg och hoppas på att hitta några som vill göra det tillsammans med oss! Men att komma på hänget är helt förutsättningslöst, du väljer ditt engagemang.

Fika

Vi bjuder på matigt veganskt fika! Signa upp i eventet på Facebook i förväg, så att vi vet hur många som kommer. Bjud gärna med kompisar.

Välkommen!
//PUSH Sverige

2018-01-02T09:48:50+00:00