FULLBOKAT! Friplanket: Testa att måla graffiti!

/FULLBOKAT! Friplanket: Testa att måla graffiti!
maj 29

Datum: 29 maj 2019

Tid: 17:30 - 20:00

Inträde: Gratis

Övrigt: Plats: Friplanket är beläget längst med kanalen mitt emot Feskekörka.

Kategori:

  • Bild & konst Bild & konst
  • Workshop Workshop

FULLBOKAT!

Friplanket tar plats i stan!

Välkommen till SAK UNG – nätverket för unga som gillar konst! Vi arrangerar konstaktiviteter som är gratis och öppna för alla mellan 16–25 år.

Välkommen på en spännande graffitiworkshop som SAK UNG arrangerar tillsammans med Frilagret på nya Friplanket! Eventet inleds med en introduktion där vi går igenom grunderna med teknik och tips på hur man kommer igång. Sedan får alla deltagare prova att spraya på den nya graffitiväggen.

Det kommer finnas handledare på plats och vi bjuder på fika och allt material som behövs till workshopen. Kom och lär dig mer om konstformen graffiti och träffa nya konstvänner! Inga förkunskaper krävs, men ta på dig oömma kläder som tål färgstänk. Eventet är gratis och öppet för alla unga konstintresserade mellan 16–25 år.

Anmälan

OBS: antalet platser är begränsade på grund av väggens storlek, så skynda att OSA här eller maila sakunggoteborg@konstforeningen.se senast 27 maj. Först till kvarn!

Bli gratis medlem i SAK UNG här!​ ​

Om SAK UNG

SAK UNG är ett projekt från Sveriges Allmänna Konstförening för att engagera och aktivera unga i samtidskonsten. Här träffar du andra unga konstintresserade och får tillsammans uppleva konst och skapa konstaktiviteter. SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden.

Mer information om Friplanket och var det ligger hittar du här!

Håll dig uppdaterad via eventet på Facebook (öppnas i ny flik)!

Välkommen!
//SAK UNG

2019-05-28T10:40:12+00:00