Filmvisning: Catwalk – Från Glada Hudik till New York

/Filmvisning: Catwalk – Från Glada Hudik till New York
Dec 09

Datum: 9 december 2021

Tid: 18:30 - 20:30

Inträde: Gratis

Kategori:

  • Film & media Film & media

Filmvisning: Catwalk – Från Glada Hudik till New York

Se filmen Catwalk – Från Glada Hudik till New York på Frilagret!

Välkommen till Frilagret för en visning av filmen Catwalk – Från Glada Hudik till New York (2020)! Filmvisningen är en kick-off för Viktoria Anderssons nystartade modeprojekt Vichys Fashion & Beauty där målet är att genomföra en egen catwalk på Frilagret i juni 2022.

Om filmen

I dokumentärfilmen Catwalk – Från Glada Hudik till New York, regisserad av Johan Skog, får vi följa Emma Örtlund som drömmer om att bli modell. För att uppfylla drömmen kontaktar hon Glada Hudikteaterns grundare Pär Johansson och ber om hjälp. Tillsammans sätter de ihop en grupp fantastiska karaktärer som vanligtvis inte syns i modevärlden. Det blir startskottet för en spännande och omtumlande resa som tar dem hela vägen till Fashion Week i New York.

Om Viktoria Andersson och Vichys Fashion & Beauty

Viktoria Andersson är 29 år och bor i Göteborg. I hela sitt liv har hon drömt om att bli modell och att göra en catwalk för alla, inte bara för normnormala, utan även för personer med funktionsvariationer. Konceptet är: Gå eller rulla, is that a problem?

Viktorias tanke är att skapa en fördomsfri miljö mot diskriminering, där vi på ett aktivt sätt kan uppleva och få andra att accepteras för dem de är. Trots att vi ser olika ut är vi lika mycket värda, och vi ska lära oss att se varandras tillgångar. Alla har drömmar och passioner.

Följ med Klubbar by Passalen till det här evenemanget

Klubbar by Passalen är aktiviteter för dig som behöver stöd för att organisera din fritid. Programmet innebär att du kan följa med en grupp deltagare ut i den öppna fritiden, tillsammans med en ungdomsledare som hjälper och stöttar. Passalen samverkar med Göteborgs Stad och stöttar via detta program deltagare att ta del av den ordinarie fritiden som erbjuds i staden. För mer information, besök Passalens hemsida.

Praktisk information

Inträde: Gratis

Evenemanget arrangeras av Viktoria Andersson i samarbete med Frilagret som är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13-30 år.
Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörselhjälp.
Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

2021-11-26T13:26:58+00:00